Nejste přihlášen/a.
Záleží, jak dlouho to trvá. Proč hned do nemocnice. Zkusila jste si zavést glycerinový čípek, případně aplikovat klizma, tím si nikdy nepřihoršíte. Pak jsouzde klasické projímavé potraviny jako sušené švestky, syrová strouhavá mrkev, odvar z ovesných vloček.
Blahý paměti, když mne toto chytlo -tedy bez bolesti konečníku- tak mi tehdy mamka poradila- jdi do sklepa , nalej si ftrťánka slivovice nebo co chceš, pak si udělaj pár dřepů. Do půl hoďky bylo vše OK - Pak přišel ne vítr ale vychřice. Holt zaražené větry potrálí velmi dobře. Ale je fakt , že jsem nikdy předtím žádné podobné problémy neměl.
Pokud to není třeba slepák ale opravdu břicho jako takové zkuste pár poctivých dřepů -pomůže-li OK ne, pak na urgent asi nej interna, tedy odd vnitřní. Pokud i krev z bolícího konečníku-pak chirurgie.
Ale každý jsme jiný a skoro nikdy nejsou problémy stejné akže je toto spíše jen možné doporučení, nic víc nic míň.
Já, za svoji osobu bych vypila víc jak půl litr teplé vody, další telou vodu bych si vzala v petce, spolu s knížkou a poseděla bych na wecku.
Ten glycerínový čípek je skvělý nápad, kup si je a měj je stále doma. (Víš, že čípek se zasunuje? Že se v žídném případě ne do pusy?)
Já vlastně jsem neodpověděla. Ve špitále na gastro, tedy internu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.