Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pro milovníky seriálu Přátelé

Od: milanp® odpovědí: 10 změna:

Která epizoda je podle vás nejzdařilejší?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Za mě je zdařilý celý tento kultovní seriál, a přesně díky tomu jde o jeden z nejsledovanějších seriálů vůbec a to po celém světě.

myslenka
hodnocení

2x
Epizoda? Každá Epizoda je asi vždy něčím originální, už tim že je to kus životů
opravdovych lidi. Neznám všechny takže ani mega milovník, hledám ve všem něco za, pro sebe.
Nepátrala sem nakolik to byla hra a kolik tam bylo improvizace která prošla. Je to jiný svět takže koho baví i jen pro zábavu...
diky za všechny asi jako v životě..vse co se děje je kus života, našeho vnímání našeho růstu kam třeba.
Tim že jeden odešel mě napadá souvislost s našimi životy, kolik je podobných takových přátelství s takovou vražednou upřímnosti
a kolik lidi ví o někom kdo přestože vypadá šťastně má nějaké vnitřní trápení, tim nikam nemířím, jen to že často o někom blízko nás netušíme jaký boj v něm probíhá aniž dá cokoli najevo. Těším.se že jednou je uvidím všechny, pak napíšu asi tak no...

smode2
hodnocení

1x

Nejlepší byly asi díly kde byl nějaký host. Však 3 kluci a 3 holky v jednom bytě, úchylné. I když chápu, na tom je seriál založen. Jinak mi připadal nejnormálnější Chandler, Monicu bych si vzal aby mi uklidila a Phoebe občas na sex (ani by nevadilo že nemá vložen mozek). Pár světlých a opravdu dobrých okamžiků bylo, avšak 90% času je seriál založen na tom, kdy jeden hlupák dělá blbce z druhého hlupáka. Je toho moc a pak už to legrační není. Proto jsem seriál, stejně jako Ben, nedokoukal. Snažil jsem se, ale nešlo to.

20.11.25 11:48
hodnocení

0x

Žádná.

jir
Když už je to teda odstartovaný taky přidám: neviděl jsem ani jeden díl, jen kousky, nepřijde mi to vůbec vtipný. Formát sitcomu s umělým smíchem - kdo to vymyslel? Na tenhle seriál se vůbec někdo dívá?

Tož podle IMDB a tedy celosvětové filmové a seriálové databáze jsou Přátelé na 4. místě. Takže na dotaz, kdo se na to vůbec dívá, je jasná odpověď: Téměř každý.

Na českém ČSFD obsadili až 48. místo.

nng

Zrovna v Přátelích smích nebyl umělý, seriál byl natáčen před živým publikem.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, mě asi nejvíce zaujal hned první díl, protože to bylo něco neobvyklého nápadem i provedením a měl jsem v té době k hrdinům i blízko věkově. Ovšem, nedokoukal jsem vše (je toho moc) a poslední díly už asi byly málo uvěřitelné vzhledem k pokročilému věku herců/přátel. Zdravím!

doplněno 23.11.25 17:14:

milanp - ještě jste nám nenapsal, kterou epizodu považujete za nejzdařilejší Vy, tak se doplňte.

hodnocení

tu s tím krocanem

ben®

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]