Nejste přihlášen/a.
Dobrýden,prosím má někdo skušenost viz.předmet ot.Prodáva se tam oblečení z Vikingskou tématikou.Dá se im věřit,a dodací lhuta pro balíček?Moc Děkuji.
A cesta vrácení zpět,prakticky nemožná,ani mailem nedopíšete co by jste jim od plic řekli, pořád se vám to vrací jako nedoručené.
Akorát není,kdo by těm zlodějům,ten podvodný business zrušil nebo zakázal.
0x
Také jsem se stal obětí této podvodné "firmy", která inzeruje pod několika názvy (nejčastěji se setkávám s názvem Sirweara). Nejsem na to vůbec pyšný, nechat se takhle blbě napálit, ale cítím nutnost přidat i své varování před těmito šmejdy.
Jen ve zkratce můj příběh:
3. 12. nákup za cca 4.000,- Kč
8. 12. zrušení objednávky na service@sirweara.com
9.-11. 12. nikam nevedoucí komunikace s 99% pravděpodobností s AI
12. 12. oznámení od firmy, že mnou objednané zboží je již na cestě - následovala moje okamžitá odpověď, že obchod byl stornován
13. 12. info (od AI), že věc bude podstoupena odpovědnému pracovníkovi firmy
16. 12. moje žádost o informace ohledně stornované objednávky - již bez odpovědi
18. 12. obdržena "neodolatelná nabídka" produktů firmy Sirweara
Tak to je ve zkratce můj příběh, kterak jsem ochudil rodinu o vytoužené krásné dárky a zároveň jsem zkrátil náš již tak dost napjatý rozpočet o cca 4.000,- Kč...
Miki
0x
Dobrý den.
Prosím o Vaši radu. Můj příběh již znáte (je o kousek výš). Dnes mi přišla SMS o doručování balíčku. Jelikož jsem v práci, domluvil jsem se s řidičem, aby mi balíček uložil na naší poště (nezastírám, že jsem v tu chvíli "hrál o čas", balíček mohla v klidu převzít moje žena).
Můj dotaz zní: Mám si balíček vyzvednout a mít aspoň něco (i když nejspíš nenositelného, co mi bude celou dobu připomínat můj "úspěšný" nákup) a nebo nechat balíček odeslat zpět prodejci a pokračovat v nejisté hře o vrácení platby (i tak zkrácené, dle jejich reklamačního řádu, o nějaká ta %)?
Za Vaše rady předem srdečně děkuji.
Zdraví Vás naštvanej (sám na sebe) Miki
P. S. Od poslední komunikace mi už žádná odpověď nepřišla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.