Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obchod-sirweara,oblečení ze zahraničí

Od: begi25® odpovědí: 15 změna:

Dobrýden,prosím má někdo skušenost viz.předmet ot.Prodáva se tam oblečení z Vikingskou tématikou.Dá se im věřit,a dodací lhuta pro balíček?Moc Děkuji.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Video k tomuto eshopu:

roman1010
Zdravím, jsou to zloději a podvodníci, bohužel jsem něco objednal,a došel kus hadru,ani do dílny na práci bych si to nevzal,
A cesta vrácení zpět,prakticky nemožná,ani mailem nedopíšete co by jste jim od plic řekli, pořád se vám to vrací jako nedoručené.
Akorát není,kdo by těm zlodějům,ten podvodný business zrušil nebo zakázal.

jk2021
hodnocení

2x
Už jenom podle obrázků oblečení zjevně vytvořených pomocí AI(nereálné 3D tvary, dobře vidět je to hlavně na oblečení simulujícím obrovské svaly), jasný podvod. Takže nic nekupovat.
hodnocení

Děkuji všem kdo my napsal.

pepa9
hodnocení

2x
Nic nekupovat jsou to podvodníci. Udám.je na policajty že podvádějí lidí. Co posílám peníze za něco co nikdy nepřijde tak jak má ale kus hadru. Když se někdo přidá bude to super!
Obchod-sirweara,oblečení ze zahraničí
Obchod-sirweara,oblečení ze zahraničí #2

honicdat
hodnocení

0x

a nějaký odkaz by byl? naco se ptáte? na kvalitu oblečení, na doručení nebo zda je to úplná pára nad hrncem jako ty neustálý likvidace rodinných dílen s rozprodávání za 90 slev"?

jirkak
hodnocení

0x

Zboží mi došlo za cca 2 týdny. (8.11 objednáno a 26.11. došlo na balíkovnu) Komunikace ok - potvrzení objednávky a pak jsem obdržel i informaci o zaslání zboží.

Už neobjednám. Krásné na obrázku - perfektní reklama.

Bohužel kvalita je někde jinde. Osobně nedoporučuji.

Tak podobné jako s ponožkami z Temu.

jiruskasvikos
hodnocení

0x

Serwer Sirweara sice zboží doručí, ale jedná se o úplně jiné zboží. Místo platického pletení se jedná o potisk textilie a vypadá to úplně jinak. ObjednaL jsem a balík došel, ale došli mi v podstatě jen hadry na podlahu.

tomasvalek
hodnocení

0x

Dobrý den, z tohoto obchodu nic nekupujte, v dobré víře jsem si objednal zboží za více než 3.000,- Kč a přišel absolutní shit. Vůbec se nejedná o pletené svetry a mikiny, jak inzerují. Je to strojově udělaný silon s potiskem :( V reakci na vrácení zboží a peněz nereagují.

ludvik
hodnocení

0x

Jsou to podvodníci,

inzerují žakárový pletený svetr a dorazí "hadr na podlahu" s potiskem.

Tahle zkušenost mě stála 1.150 Kč, lituji, že jsem tyhle stránky neobjevil dříve... :(

Ale pohrávám se s myšlenkou poslat to na ČOI, ať za něco berou peníze...

LN

lubos
hodnocení

0x

Nic nekupovat,jsou to podvodníci.Případné info na 777869198

hodnocení

0x

Také jsem se stal obětí této podvodné "firmy", která inzeruje pod několika názvy (nejčastěji se setkávám s názvem Sirweara). Nejsem na to vůbec pyšný, nechat se takhle blbě napálit, ale cítím nutnost přidat i své varování před těmito šmejdy.

Jen ve zkratce můj příběh:

3. 12. nákup za cca 4.000,- Kč

8. 12. zrušení objednávky na service@sirweara.com

9.-11. 12. nikam nevedoucí komunikace s 99% pravděpodobností s AI

12. 12. oznámení od firmy, že mnou objednané zboží je již na cestě - následovala moje okamžitá odpověď, že obchod byl stornován

13. 12. info (od AI), že věc bude podstoupena odpovědnému pracovníkovi firmy

16. 12. moje žádost o informace ohledně stornované objednávky - již bez odpovědi

18. 12. obdržena "neodolatelná nabídka" produktů firmy Sirweara

Tak to je ve zkratce můj příběh, kterak jsem ochudil rodinu o vytoužené krásné dárky a zároveň jsem zkrátil náš již tak dost napjatý rozpočet o cca 4.000,- Kč...

Miki

wanghouzi
hodnocení

0x

Nic z toho není pletené, jenom potisk. Ale tam kde je potisk přiznán to zboží není špatný.

hodnocení

0x

Dobrý den.

Prosím o Vaši radu. Můj příběh již znáte (je o kousek výš). Dnes mi přišla SMS o doručování balíčku. Jelikož jsem v práci, domluvil jsem se s řidičem, aby mi balíček uložil na naší poště (nezastírám, že jsem v tu chvíli "hrál o čas", balíček mohla v klidu převzít moje žena).

Můj dotaz zní: Mám si balíček vyzvednout a mít aspoň něco (i když nejspíš nenositelného, co mi bude celou dobu připomínat můj "úspěšný" nákup) a nebo nechat balíček odeslat zpět prodejci a pokračovat v nejisté hře o vrácení platby (i tak zkrácené, dle jejich reklamačního řádu, o nějaká ta %)?

Za Vaše rady předem srdečně děkuji.

Zdraví Vás naštvanej (sám na sebe) Miki

P. S. Od poslední komunikace mi už žádná odpověď nepřišla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]