Ahoj, Dnes jsme s pritelkyni meli pomoci Regiojetu koupenou cestu z Vidne do Olomouce. 1 prestup v Brne. Viden - Brno vlak a Brno - Olomouc bus. Bohuzel kousek za Breclavi jsme se kvuli poruse zabezpecovaciho systemu zastavili na nejakych 85 min. Navazujici spoj jsme diky tomu nestihli. Tak jsem sel v Brne na prepazku a vratili mi v hotovosti nejakych 220 Kc (ted uvazuju, jestli to nebylo pouze za jednoho, ikdyz jsem ji diktoval cislo jizdenky, kde to bylo rezervovano pro oba). No a ze do Olomouce uz nic nejede, tak, ze bohuzel mi uz jinak nepomuzou. Tak se hned divam na Idos a vidim, ze mi jede Regiojet do Prerova a z Prerova do Olomouce pak muzu pomoci Ceskych drah. No tak mi prodala 2 listky do Prerova za castku 290 Kc, takze o nejakych 70 Kc vic nez byla refundovana castka. A hlavne - toto je pouze do Prerova, pak musim jeste do Olomouce. No tak ji to rikam, ze to mi neprijde ok a ona, ze bohuzel s tim nic neudela, coz za prepazkou asi opravdu neudela. No a me to docela nastvalo. Nejde o tech par desitek korun, ale o princip a taky, ze se o vic nez dve hodky opozdime. V Olomouci budem nekdy pred 11. Uvazuju, ze jim napisu maila a zkusim to dal reklamovat. Mate s tim nekdo nejakou zkusenost?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.