Nejste přihlášen/a.
Díky
1x
Já musím vždy do odjezdu na dovolenou mít hotovo tolik práce, že na nějaký cestovní stres nemám čas (ani kdybych na něj náhodou trpěl).
Jako ano, pojištění a dálniční známky kupuji tak 3 dny před odjezdem, ale jinak se zabalíme večer předtím než jedeme.
0x
Může být, když se to nepřežene a nemusí řídit. Já osobně třeba alkohol před cestováním nepiji, stejně tak minimalizuji kávu. Může pomoci, ale spíše jen krátce. Alkohol dehydratuje, zhoršuje spánek, zvyšuje tep, takže pro takový stav spíše negativní.
Aplikovala bych Kozlíkové kapky a když nezaberou, tak si kupte Quajacuran, je volně prodejný - jestli tedy nebudete řídit.
0x
Na nevolnost je Kinedryl nebo něco obdobného.
Alkohol určitě ne. Pro řidiče na delší trasy je dobré hroznové víno.
Pokud se obáváte nepříjemných situací během cesty, pomůže meditace či modlitba. Online jich najdete plno podle zvolené tradice, nebo si vymyslete vlastní.
Existuji i metody, jak zvolit vhodnou dobu odchodu z domova - příklad:
drikpanchang.com/...
0x
0x
Nevím a poradit neumím, jen se chci podělit o zážitek. Ve středu jsem se nachala naočkovat proti chřipce v očkovacím centru. Přišla tam mladá, moc pěkná žena, že se přišla domluvit, jaké potřebuje očkování a požádat o termíny. Za měsíc letí do Hondurasu.
Týýý jooo, to já bych nespala a měla cestovní horečku už od prázdnin.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.