Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Počítač nevidí připojený mobil, co s tím?

Od: knedlik odpovědí: 4 změna:

Zdravím. Tak zase po dlouhé době se děje to, že jsem si nafotila fotky do mobilu a když si je chci dát do PC, tak počítač ten mobil nevidí připojenej. Několikrát jsem vysunula a zasunula do PC, odpojila, připojila mobil, restartovala PC a prostě nic. Máte někdo vychytávku, jak se to chytne? Tenhle kabel celou dobu funguje v nabíječce, takže problém v kabelu nebude. Předem díky moc.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zaručený postup nemám.

Obecně je první krok: restart počítače a restart mobilu.

Druhý krok je použití jiného kabelu a jiného USB portu.

To že kabel funguje v nabíječce, tak to neznamená, že funguje i pro datovou komunikaci.

Při připojení mobilu k počítači se na mobilu musí objevit aktivní USB připojení. A tam jsou další možnosti výběru. (Já tam mám na výběr Mediální zařízení (MPT) nebo Fotoaparát (PTP). A aktivní mám mrvní volbu - mediální zařízení.

knedlik
hodnocení

Asi to bude tím, že podpora win 10 skončila v říjnu a já pořád nemám win 11, máte už všichni win 11 a je možné, že je v tomhle problém?

111®
hodnocení

0x

Není to tím. Mě to funguje na W7. Dívala jste se do průzkumníka jestli tam není vidět?Zkuste si do mobilu nainstalovat AirCoppy a v prohlížeči na PC napsat tentýž název do příkazového řádku.

bramburka
hodnocení

0x

Zkuste to takhle:
fotky si poslete e-mailem na PC a tam si je pak ulozte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]