Dobry den. Naletěl jsem podvodníkovi. Poptával jsem registraci na běh. Zaplatil jsem a pan teďka nekomunikuje a blokl si mě a jedná se o podvod. Jedna o 1900 Kč. Co s tím mohu dělat? Konverzaci mám samozřejmě nafocenou
Berte to jako investici do celoživotního vzdělávání. Kdysi za mlada jsem koupil motorku od jednoho kluka, co byl známý tím, že byl lhář. Jak ten uměl lhát! Takže mě přesvědčil a motorku jsem koupil. Za nějakou dobu přišel, že mi domluvil opravu u jednoho mechanika. Skutečně, borec dojel, motorku naložil, ukázal jsem mu, co bylo špatný. Co jsem nevěděl, bylo, že on ji tomu borcovi prodal ještě jednou, řekl mu, že to neumím spravit a že ji nechci. Tak jsem k tomu borcovi jezdil a díval se, jak pokračují práce... Nakonec se motorka ke mě ale vrátila, protože se to provalilo... Poučení pro příště?
Moc vám nevěřím, protože tak to nechodí. Ale věřím, že mě na otázku, na jaký běh,na jaký závod to bylo, neodpovíte. Pokud ano, tak napište o jaký běh se jedná, kdy a kde, a v jaké termínovce a na jakém webu jeuveden, případně kde najdu propozice. Nebo to opravdu není pravda?
tomashek
Jedná se o půl maraton v Praze. Bylo vyprodáno a tak jsem poptaval kdo by mi startovné prodal. A je mi jedno čemu věříte a nebo ne. Já mám veškerou konverzaci nafocenou. Mam i číslo účtu dotyčného
halamus
Tak pokud dobře chápu, registroval jste se přes překupníka.
asd1
Oznam polici.. ale pokud neni úplně blbej tak účet bude nějakého bezdomovce, prachy fuč a nic z něj nedostanes.. Dan za naivitu.. tak si holt udělej startovní číslo a bez se za ty prachy proběhnout sam do lesa (coz je asi nejrozumnejsi reseni...)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.