Nejste přihlášen/a.
máte zkušenost s eshopem?
shein.com
píšou tam doprava 95 Kč už po nastavení ČR
Také zkušenosti s fruugo.cz by mě zajímaly, tady jsem našel ještě výrazně lepší ceny, ale neuvádí kolik budou chtít za dopravu a je to v UK. A chci koupit zboží do 400-500 Kč.
vlastně jo u toho druhého uvádí cenu za dopravu 279 Kč což je dost
Na Shein jsem před lety dost nakupovala, nikdy jsem za dopravu neplatila, býval limit nad 9 Eur doprava zdarma, nebo při různých slevových akcích, např. Black Friday.Teď jsem se zkusmo přihlásila na Shein, v košíku mi to píše- "využijte dopravu zdarma, objednejte hned".
Nakupuji teď na Temu, tam mám dopravu zdarma u částky nad 220 Kč, u Shein to určitě bude podobné.
Vpravo nahoře v PC je logo zeměkoule, tam si navolíte koruny- CZK
podle názvu není ten šein nějaký šit nebo šajze? A ten fruugo podle sortimentu vypadá na fake eshop s výhonky proti rakovině nebo listím na přikrývání zarůstání chloupku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.