Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O2 arena muzikál

Od: previt® odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

přemýšlím, že bych zašel do O2 Areny na muzikál, ale nikdy jsem v O2 areně nebyl ani na hokeji, natož koncertu nebo muzikálu. Můžu mít jen VIP sezení u pódia na straně, jak je ukázáno na obrázku. Má cenu o tomto místě vůbec přemýšlet? Mám obavy, že odtamtud bude špatně vidět na pódium a pak by to za tu cenu nemělo moc smysl...

O2 arena muzikál

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, vždyť byste byl v podstaté v první řadě i když trochu šikmo, ne? Navíc, kvůli velikosti prostoru, lze předpokládat velkoplošnou obrazovku (nebo třeba dvě po stranách), aby také bylo něco vidět (a detaily) až ze zadních míst. Zdravím!

P.S. VIP určitě neumístí tak, aby nebyl zážitek dokonalý.

doplněno 11.11.25 23:54: previt - je fakt, že můžete zůstat doma a na muzikál chodit nemusíte. Ovšem, pokud tam půjdete, tak máte pěkná místa, ze kterých uvidíte vše a maximálně budete mít hlavu nepatrně vlevo. Mám dojem, že potřebujete nějak zdůvodnit manželce, proč tam nejít .
hodnocení

Jak jsem googlil, tak jsem našel tuhle přes 5 let starou fotku asi z nějakého koncertu v o2 areně. A tam ty krajní místa moc dobře nevypadají, mám z ní pocit, že toho člověk moc neuvidí. Ale jak říkám, osobní zkušenost nemám..

O2 arena muzikál #2
kum3d
Byli jsme naposledy na Queenie. Seděli jsme o hodně dál, také ke kraji a viděli jsme celkem obstojně. I když koncert v sedě je zvláštní, já už to neabsolvuji. Muzikál bude ale něco jiného.
Máte dobrá místa *palec*
11.11.25 23:52
hodnocení

Díky!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]