Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dá se skrýt odebírání kanálu na FB pro veřejnost?

Od: myska odpovědí: 0

Dobrý den. Asi se zeptám blbě, ale nemám s tím zkušenost. Pracuji na IČO a chci si přibrat další práci, je to jiný obor než celou dobu dělám. Firma má webovky a já jako OSVČ co bude dodavatel, tak je potřeba abych odebírala jejich kanál na youtube a na facebooku. A teď ta otázka. Já sice mam účty na facebooku, dokonce 3, z toho jeden pravdivý, kde mám své pravé jméno a příjmení, mám i několik emailů. Chci vědět, jestli ta firma uvidí pod jakým facebookem a emailem odebírám jejich kanály na fb a yt a jestli nebude blbé, když na fb to budu odebírat pod účtem, kde není mé pravé jméno a příjmení, aby nechtěli se mnou rozvázat spolupráci kvůli takové blbosti. To odebírání je doufám kvůli mě, aby mi neunikly žádné novinky a ne jako buzerace od nich, tak si snad to můžu odebírat z fb účtu, kde nemám pravé jméno a příjmení? A proč to vůbec řeším, nechci aby můj ex se domák s jakou firmou spolupracuju. I když s ním už nejsem, tak on si dovoluje mi posílat přátelství na FB, tím pádem má uložené mé emaily. Proto si chci i založit nový profil. Dá se na fb nastavit režim, že to vidím pouze já co odebírám za kanály? A když dám na fb, abych viděla pouze já jaké kanály odebírám, nebudu mít problém s tou firmou, že ta firma neuvidí, že ty jejich kanály odebírám? Já sice jsem nezávislá podnikatelka a pracuji kdy chci a jak dlouho chci, ale v minulosti jsem dělala hodně závislé práce a hlavně v průběhu co dělám tyhle činnosti, tak jsem měla možnost spolupracovat s dalšími firmami, jenže měli blbě nastavené smlouvy o díla. Dokonce jedna firma ačkoliv spolupráce by byla obchodně právní tak měla ve smlouvě o dílo zaměstnavatel a zaměstnanec. Vše pročítám pečlivě a když se mi něco nezdá, zkrátka tu spolupráci nepodepíšu a to musim říct, že tady v ČR je strašně moc vykuků, co si dovolej dát do smlouvy, z toho musim jen kroutit hlavou. Zkrátka dost firem to zkouší na nevýhodnou spolupráci, já spolupracuji se 2 firmami, zatím. Plánuji ještě 1 nebo 2. Mohlo jich být víc, ale zkrátka firmy v ČR si pletou podnikatele se svým zaměstnancem. Někde třeba podmínka odpracovat 20h. týdně. Jinde mi tvrdil chlap, že je možná spolupráce na IČO a pak mi poslal podmínky spolupráce a tam žádná spolupráce na IČO nebyla, jen pracovně právní vztah. Já nevim, jestli si myslej, že sem uplně blbá. :D Prostě je to tím, že tady strašně moc lidí přistupuje na špatné podmínky a tím pádem si tu firmy dovolujou vše, protože je dost lidí co na to přistoupí a ty peníze v Česku jsou taky jinde než v Německu, ale když někdo neumí jazyk, tak co mu zbývá, atd. Ale to už jsem odbočila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]