Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co obnáší práce v komisích Rady města?

Od: marenka* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Mám dotaz. Město nabízí práci v komisích, vydalo výzvu zájemcům. Zaujalo mě to, ale vůbec netuším, co to obnáší, jaké jsou požadavky. Na stránkách města o tom zhola nic není, jen že zájemci mají poslat své jméno a telefon a do jaké komise chtějí vstoupit.

1. Komise pro výchovu a vzdělávání
2. Kulturní komise
3. Komise pro tělovýchovu a sport
4. Sociální komise _ doplňková péče
5. Zdravotní komise
6. Komise správy majetku a výstavby
7. Bytová komise
8. Dopravní komise
9. Aktiv pro občanské záležitosti
10. Komise pro otevírání obálek
11. Komise pro posuzování a hodnocení nabídek
12. Komise pro čistotu a ochranu veřejného prostranství
13. Komise prevence kriminality
14. Komise pro cestovní ruch a přeshraniční spolupráci

Má představa je, např. u komise prevence kriminality, opřít se trochu do drogově závislých. Vadí mi to, přijde mi, že jich je čím dál víc, vidím prodej toho svinstva přímo na ulici, už vím kdo a komu a nikdo s tím nic nedělá. Mám dceru na střední škole, ptala jsem se, jestli jim někdy někdo povídal o nebezpečí drog. Ne. I tam bych zamířila pozornost. Taky prostitutky, kolem kterých chodí děcka do školy, zloději, bezdomovci obtěžující zákazníky před obchody, hromada problémů. To je ono, nebo je má představa naprosto mylná?

Děkuji za odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

karina*
hodnocení

2x

marenko, zdravím! Dejte si do googla "náplň práce komise rady města"a je tam toho moc. Snad Vám to , páč jste šikovná, takhle bude stačit.*smich*Karina

doplněno 19.11.10 11:02:

jen namátkou...

mmdecin.cz/...

aukro.cz/...

prachatice.cz/...

doplněno 19.11.10 11:03:

*smich*tak to povlečení samo, že ne *haha*K

marenka*
hodnocení

Karino, díky, jdu pátrat. (povlečení je hezké, i když té původní ceně moc nevěřím :D)

marenka*
hodnocení

...zaměřila pozornost...omlouvám se. *hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]