Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autodráha do 1500,- pro tříletého kluka

Od: sasdax* odpovědí: 16 změna:

Doporučte nějakou autodráhu pro tříletého kluka, dle vašich zkušeností. Chtěl bych něco koupit k vánocům, tak do 1500,-.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Myslím si, že nejlepší dráha pro tak malého kluka je vlastnoručně vytvořená obyčejným plastovým autíčkem v pískovišti. Nebo mezi botama a kartáčema v předsíni. Tak malé dítě nemá ještě ani trpělivost ani vůlové vlastnosti na zvládnutí stavby a následného ovládání provozu... Buď bude vyžadovat přítomnost dospělého, nebo to dopadne tak, že hrát s dráhou si bude otec a kluk zase bude tlačit to staré autíčko s třema kolama...
Brm bŕŕŕm...
myse*

taky mám pocit, že je na autodráhu ještě brzy... (není to spíš hračka pro tatínka?)

já doporučuji Lego Duplo vláčky... syna to vydrželo bavit asi do 6 let, dceru snad ještě dýl... Navíc je to nezničitelné...

Obsahuje el. mašinku, vagonky, koleje, vyhýbky, závory, most, křižovatky, semafory... může převážet kaštany, kamínky... stavěli jsme to i venku... fakt si vyhrál...(i sám)

zuzee*
hodnocení

0x

Jenom nekupujte takovou tu nejevnější ze super, hypermarkrtů. Tchýně loni koupila synovi k Vánocům a hrůza. Dráha sice drží, ale autíčka jsou nekvalitní je tam problém s kontaktem. A ty ovladače se rozbily hned druhý den.

tozinek*

naopak bych koupil tu nejlevnější, protož e ve věku tří let jí dávám životnost tak týden*ua*.T.

sasdax*
hodnocení

To on si na hračky dává pozor.

tozinek*

to není o tom, že dává pozor...sám si jí nepostaví, sám si nenasadí autíčko, může nechtěně rozšlápnout ovladač, auto, dráhu...věřte, mám to nedávno za s sebou, vím, o čem mluvím...3roky je málo...

jo, obě předchozí odpovědi mohu potvrdit *smich* loni jsem čtyřletému dítěti koupila cosi ve slevě v jednom hypersuper - už před prvním použitím musel manžel dělat na autíčku jakési úpravy, aby vůbec jezdilo :( no a dráha samotná toho moc nevydržela, ptž si kluk chtěl samozřejmě stavět sám a sám ji uklízet a jak ještě nemá v rukou takový cit, tak docela rychle odlámal spoje. on je zvyklý si hrát s dřevěnou vláčkodráhou, kterou si může přestavovat sám dle libosti a tady nesnesl, aby mu někdo pomáhal, chtěl mít dráhu podle svých představ a sám si ji chtěl složit... prostě jak je zvyklý z vláčkodráhy *nevi*

sasdax*
hodnocení

Nehodlám kupovat z marketů, ale online. Asi z nějakého specializovaného obchodu. Teď si třeba pročítám diskuse.

autodraha.org/...

doplněno 19.11.10 09:28:

starehracky.cz/... :D

rob*
hodnocení

0x

na 3 roky bych asi nekupoval žádnou složitou.Skuste nějakou, která by se dala postupem času donunit o lopingy, klopené zatáčky atd ...

Mám doma trošku složitejší a nějaký pátek mi trvalo, než jsem zajel kolo bez havárky ;)

doplněno 19.11.10 09:36:

Skuste *haha* = zkuste

doplněno 19.11.10 09:38:

no to je den, asi bych si to měl po sobě přečíst než to odpálím... donutit = dotunit

sasdax*
hodnocení

Taky nechci něco složitého. Stačí osmička třeba s mostem. A kvalitní autíčka, co když vyletí z dráhy, tak se nerozflákaj. Bohatě stačí dvě dráhy. Nějaké doporučení?

tozinek*

carrera, přesný typ nevím, kupovaná přes aukci, slouží již tři roky...GOOD

rob*

díval jsem se na tuto, cenový požadavek splňuje a tunit se dá ;)

okhry.cz/...

roboot*
hodnocení

0x

Carrera Spider-man

bena*
hodnocení

0x

Tříletému klukovi bych raději koupil stavebnici LEGO, než autodráhu. Je prokázané, že LEGO rozvíjí kreativitu, resp. kreativní inteligenci. Toť můj názor.

hodnocení

0x

Ve školce jsme mívali takovou jakože patrovou garáž. Má výtah, sjezdy, benzínku, zábrany, značky. Je z plastu, bytelná a kluci jí milovali . Sama jsem se na ni předloni skládala s druhou babičkou pro tříletého vnoučka. Má ji doposud a hraje si s ní stále. *placni*Mají ji v několika verzích. Je potřeba se dobře dívat na krabice.

sasdax*
hodnocení

Dobře. Autodráhu teda odkládám na později. Budu přemýšlet co jiného.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]