Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo zná Jáchymov?

Od: aja1946® odpovědí: 5 změna:
Zvažuji letni týden pěší turistiky v kombinaci s odpočinkem. Známá mě varuje, že to je ošklivé stare město s výjimkou několika lazeňských domů.Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

km
hodnocení

2x
znama ma pravdu. to je tak na cundr s rumem.

halamus
hodnocení

0x

Neznám to tam, ale já bych šel na Klínovec. Ale to je tak na jednodenní pohodový výlet.

tm
hodnocení

0x
Asi před 7 lety a docela pohoda. Bylo tam pár starých rozbitých baráku, ale to je všude v pohraničí. A i ve vnitrozemí. Lázničky, muzeum, štola ve městě. Okolí horské, Klínovec, Boží Dar, Fichtelberg, rašeliniště... veřejná doprava ve vrcholových partiích je trochu slabší, ale jestli budete mít k dispozici auto, odpadá řešení dostat se do odlehlejších míst. Dobré spojení do Ostrova, KV

bear
hodnocení

0x

Tak si klikni na odkaz zde a projdi si město virtuálně (klikej myší nebo šipkama).

Podle mě je to hnusnej zapadákov.

mapy.com/...

Každej druhej barák na spadení

mapy.com/...

mudrsova
hodnocení

0x
Ano,je to celkem hnusné město. Nevim, co bych tam týden dělal. To uz je lepší se posunout na bozi dar, horní blatnou tam budete aspon v hezke prirode...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]