Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám otázku zda-li, když zaplatím exekuci 3,zda mi 8, může dát exekutor, exekuci

Od: kitty odpovědí: 2 změna:
A to mi dlužil 30000,dva měsíce s předešlé exekuce, nová exekuce činila 52000kc, prvního jsem se o exekuci dověděla,3, zaplatila a 8, mi zablokoval nemovitost,dnes je 30, exekuce na majetek pokračuje

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zkuste se obrátit na nějakou bezplatnou poradnu pro dlužníky, třeba sem.

hodnocení

1x

Dotaz není úplně srozumitelný. Lze tušit, že máte více věřitelů a z nějakého důvodu se o pohledávkách dovídáte pozdě. Konání exekutora předcházejí upomínky, předvolání k soudu, jednání a rozsudek. Pokud budete mít datovou schránku a budete přebírat poštu, je naprosto vyloučené dovědět se o nezaplacené pohledávce až od exekutora. To byste si měla dát do pořádku jako první. S konkrétním případem vám doporučuji stejně, jako @inzinyrka, navštívit dluhovou poradnu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]