Ahoj..Dnes jsem tankoval do služebáku a nevšiml si,že neberou CCS karty..Než to složitě hlásit a řešit s vedením,tak mne napadlo, za stejnou částku na CCSku natankovat do svého vlastního..Řešili byste to takto? Anebo raději složitě vysvětlovat a řešit přes x nadřízených?
Moje asi 150 km, ale existují záležitosti jako je Whatsapp, nebo mail, takže účtenky za vše, co kupují pro firmu nascanuji telefonem přes Lens a hned pošlu. Ona mi posílá prachy na účet a účtenky odevzdávám, když mám cestu kolem.
Majitel karty (firma) se ve výpisu detailně dozví kde, co a kolik jste tankoval. Podle toho usuďte, zda této "refundace" využít nebo ne.
U firmy, kde bedlivě hlídají každý litr a porovnávají ho s knihou jízd bych si to netroufl. Proplacení účtenky, byť se zbytečnými kecy o komplikacích (jako byste to udělal schválně), bude asi schůdnější.
Za 500 jsem tam dal ze svého a chci si vzít zpět jen toto..takže proto nevidím problém..Administrativní problém v tom vidím a proto to řeším,chci řešit alternativně po svém..Nic jim nevezmu..k obohacení nedojde
Systém je připojený ke sběrnici can, ví spoustu věcí, které loguje a zejména hlásí za kolik se ta kovalo, kolik zbývá paliva v nádrži a stav ujetých kilometrů, že se tankovalo tedy zaregistruje ze změny hladiny, z GPS ví i kde, když neproběhla platba kartou, neřeší, ale čerpání z karty když bylo auto jinde, vypnuté zapalování a v nádrži se nehnul stav bude hned hlásit jako potenciální zpronevěru.
A jak víte, že tam nějaký systém vůbec je, ba dokonce co všechno umí? Samotné používání CCS karty přece není nijak podmíněno nějakým hlídacím systémem v autech, stejně tak není nutné takto hlídat firemní auta.
Gps to má určitě..Ale hlídání paliva nejspíše ne! Vzal jsem jen za 500kč..protože jsem si to uvědomil-že neberou CCS během tankování z malého štítku na stojanu..Plánoval jsem kvůli GPS ty své peníze napustit za návštěvy ČS firemním autem do svého kanystru..Tím se můj mínus smaže a nebude nutné se doprošovat vedení
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.