Nejste přihlášen/a.
Původní název otázky: Zamilovaná do rodičky autobusu jak zjistit její jméno?
Od: anonymka1234 odpovědí: 20 změna:
Ake su asi sance, ze aj ona bude lesbicky orientovana?
Este by ma zaujimalo, preco hovorite o zamilovanosti niekde, kde danu osobu vobec nepoznate. To je len fyzicka pritazlivost, nie zamilovanost.
Zamilovaná nejste, paní se Vám jen vzhledem prostě líbí. To není zamilovanost. Zamiluje se člověk do toho druhého, podle toho, jak se ten k němu chová, jedná, myslí...Neznáte její povahu, její život, o zamilovanosti se nedá hovořit.
Třeba má paní řidička doma hodného muže a 2 děti. Mohla byste jí svými chtíči uškodit. Jak víte, že je naladěna na stejnou vlnu, jako Vy? Abyste nenadělala víc škody, než užitku.
Nikdo z nás nedostane v životě všechno, na co si ukáže. Proto, být Vámi, hledala bych mezi stejně založenými lidmi, jako jste Vy a nepokoušela se proniknout zničehonic do života někomu, koho neznám a o kom nevím, jak by se zachoval. Jaga.
Tohle je snad nejhloupější odpověď v celém vláknu. Podle Doutnáka je mezi povoláními, jako jsou pilotky, policistky, hasičky, vojáčky atd, lesbiček plno. Já si myslím, že pro to není vůbec žádný důvod, že jich tam bude stejné procento jako v kterémkoli jiném segmentu společnosti. Povolání se vybírají podle jiných kritérií. A teď k tazatelce. Vždyť o té ženě vůbec nic neví, ani jméno. Tak proč by zrovna o ni měla mít taky zájem. Ba naopak. Pokud je trochu prudší, tak ji při pokusu o kontakt tak ztrapní, že tazatelka do autobusu už nikdy nastoupí.
Možná byste si mohla pro ni připravit dopis, kde vše napíšete, přidat fotku, telefonní číslo a prosbu o odpověď. (A zkontrolovat si pravopis.) Při nástupu jí dopis předat. Mnoho štěstí!
To, že to nemůže být láska, jak mnozí uvádějí, není pravda. Já věřím na lásku na první pohled a kolikrát jsem takovou situaci zažil. Bohužel pro nesmělost jsem nedokázal nic. Buďte odvážná!
Co zkusit sednout si na "místo smrti" do první řady, to s tím nejlepším výhledem. Třeba se podaří navázat kontakt.
Někteří řidiči (i řidičky) jsou povídaví, jiní moc ne. A na spoustu by člověk musel umět ukrajinsky nebo aspoň rusky.
Jméno je asi úplně jedno, dřív se tisklo na jízdenky pak už jen na ty lístky, při nabíjení karty, tam bylo jméno řidiře a spz (od náhrady SID za PID tu kartu nepoužívám, věnoval jsem ji příbuzným, kde ještě SID měli, ona se dá použít i na PID, ale neni z toho žádná sleva (a v době platebních terminálů na bankovní karty to ani nemá moc smysl) navíc mám předplatné) a dneska se myslím netiskne nikam.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.