Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde se nachází tato pražská restaurace?

Od: smode2 odpovědí: 7 změna:

Hezký den všem :)

Níže přikládám video ze scénky pořadu Dvaadvacítka - rok 1998. Nevíte někdo adresu kde se nachází/nacházela tato restaurace? Sám jsem kromě Rudolfina, prasečáku a Pola na Žižkově toho v Praze nikdy moc neprošel, vůbec netuším..

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pecenkav
hodnocení

4x

Je to hospoda U Bukačů v Komořanech

smode2
hodnocení

Jasně, je to ona! Já si jí prve nevšiml, protože jsem byl na mapě za rohem. I když "Na Homoli" jsem viděl. Díky:)

bear

škoda, že tam neobsluhuje Ornest :)

pecenkav

Žádnýho Ornesta neznám, v životě jsem tam nebyl a navíc jsem abstinent

smode2
hodnocení

je to koncert *smich* perfektní je pan Ornest s panem Žluťákem taky tady(níže). Neuvěřitelný jak dovedou takovou blbost roztáhnout na 16 minut *smich* mimochodem kdybyste někdo věděli kde se odehrává i tato scénka, budu moc rád. Jsou tam vidět venkovní okna, i chodba..ale kdo ví zda to vůbec půjde poznat..

hodnocení

0x

Obsah dost fádní, rádoby vtipný.

Ale - zaujala mě jiná věc. V první části videa znějí písně Kučerovců. Ty poznám vždycky a všude, mám je moc ráda. To mě potěšilo. Jaga.

smode2
hodnocení

To jste první paní Jago:)Většinou buď scénku lidé milují a nebo nenávidí (nenávidí hlavně lidé z gastra). Pro úplnost vlákna ještě přikládám streetview: mapy.com/... bohužel, nejstarší je z roku 2013 a i tak už místo vypadá jinak..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]