Nejste přihlášen/a.
Milý Janiku, NIKDY si ničím nebuďte u partnera jistá - ani věrností ani finančním zázemím. Na otázku za nezbyde všechno jenom na vás - domnívám se, že ano, protože jste to asi tak od začátku zavedla. Budete musite pomaličku začít muže zapojovat. Ale nemyslete, že ho vychováte. Nevychováte. Můj muž prohlašuje, že naše manželství je normální od té doby, co jsem si uvědomila, že ho nezměním a přestala jsem ho převychovávat.)Je to dlouhodobý proces, a někteří muži se s příchodem miminka zapojí, j když iná možnost není...
Jen mě tak napadlo, proč vám to po tolika letech začalo vadit? Není v tom někdo jiný? Pokud ne, tak si myslím, že to je jenom únava ze vztahu. Kyllii vám poradila moc dobře...Vánoce je období stresu, partneři se hádají a ze statistiky vím, že práve v tomto období jeden z partnerů odchází...
Kromě toho, že se vám nezadvěčil svými dárky pod stromeček, že domácnost vlastně leží na vás, jsem nenašla žádný důvod, proč byste se s ním měla rozcházet.Zvlášť když k němu máte důvěru...Každá žena prý v podvědomí hledá vhodného otce pro své dítě a pokud je vztah v pořádku, rozumíte si, máte již společný majetek, tak opravdu nevím. o čem dumáte. Počkejte po Vánocích, udělejte, jak vám Kyliie řekla a vyjde to samo...
A pak je ještě jedna možnost. Pokud vám tikají hodiny a chcete miminko, jste silná a samostatná, a předpokládáte, že partner je vhodný pro založení rodiny a budete v něm mít oporu, - tak se o něj pokoušejte a také se to vyřeší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.