Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
na amazon.de jsem si objednal docela drahou věc, cena kolem 2000EUR. Prodejce je přímo Amazon. Balík odeslali přes UPS a mělo to příjít minulý čtvrtek. Bohužel poslední sken je před týdnem kdesi na překladišti v Německu a dále nic. Už jsem to reklamoval u UPS, kteřá se snaží balík dohledat, ale už začínám mít pochyby, zd to dohledají.
Jak to mohu řešit s podporou Amazonu? Neřešil někdo něco podobného?
Mají jen nápovědu, chat s operátorem je dlouhodobě nefunkční a když si nechám zavolat, tak sice zavolá automat, ale mluví v němčině a tu neznám. Neměli mít náhodou podporu v CZ, nebo to zrušili?
Díky.
zkus zavolat 228880209
zatim jsem se pokaždé dovolal a domluvil a česky nebo to zvedne slovák
Tak jsem to teď zkusil, a automat mi po chvilce oznámil, že jsem si nevybral žádnou možnost a zavěsil, tak nevím, jestli nemají po pracovní době, jestli fungují takhle pozdě, tak to zkus zítra
Děkuji, zítra to zkusím.
Pokud to neklapne, tak asi budu muset hledat někoho kdo mluví německy, docela past no.
Houby past, pane Jiří. Pokud jste správně a úplně četl příspěvek rádce @pecenkav, ten Vás poučil, že tam zřejmě jsou na telefonu i Češi a Slováci. Což tedy v komunikaci nebude problém. Tak nestahujte kalhoty, ještě nejste na brodu! Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.