Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zkontaktovat podporu amazon.de? Nedoručená zásilka

Od: jiri*

Zdravím,

na amazon.de jsem si objednal docela drahou věc, cena kolem 2000EUR. Prodejce je přímo Amazon. Balík odeslali přes UPS a mělo to příjít minulý čtvrtek. Bohužel poslední sken je před týdnem kdesi na překladišti v Německu a dále nic. Už jsem to reklamoval u UPS, kteřá se snaží balík dohledat, ale už začínám mít pochyby, zd to dohledají.
Jak to mohu řešit s podporou Amazonu? Neřešil někdo něco podobného?
Mají jen nápovědu, chat s operátorem je dlouhodobě nefunkční a když si nechám zavolat, tak sice zavolá automat, ale mluví v němčině a tu neznám. Neměli mít náhodou podporu v CZ, nebo to zrušili?
Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pecenkav
hodnocení

0x

zkus zavolat 228880209

zatim jsem se pokaždé dovolal a domluvil a česky nebo to zvedne slovák

doplněno 22.10.25 21:32:

Tak jsem to teď zkusil, a automat mi po chvilce oznámil, že jsem si nevybral žádnou možnost a zavěsil, tak nevím, jestli nemají po pracovní době, jestli fungují takhle pozdě, tak to zkus zítra

jiri*
hodnocení

Děkuji, zítra to zkusím.
Pokud to neklapne, tak asi budu muset hledat někoho kdo mluví německy, docela past no.

Houby past, pane Jiří. Pokud jste správně a úplně četl příspěvek rádce @pecenkav, ten Vás poučil, že tam zřejmě jsou na telefonu i Češi a Slováci. Což tedy v komunikaci nebude problém. Tak nestahujte kalhoty, ještě nejste na brodu! *smich* Jaga.

jiri*
hodnocení

Děkuji za radu. Dnesk se mi podařilo do amazonu dovolat.
Ten automat jim na čísle skutečně nefunguje, stačí zmáčknout naslepo 1 a již proběhne přepojení na operátora.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]