Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli nevíte o nějaké aplikaci, stránce kde by se lidi seznamovali a hledali přátelé na základě svých koníčků? Mám přítele se kterým nemáme moc věcí společných a většinou si každý "jedeme to svoje". Když máme být spolu tak to většinou dopadne tak, že odejde za svými přáteli do hospody a já zůstanu doma. Chtěla bych to změnit, chtěla bych si najít nové přátele ať i já můžu trávit čas příjemně. Proto se ptám...nevíte o nějaké aplikaci, stránce, kde by se lidé seznamovali na základě společných koníčků? Děkuji
Nevím, já na stránkach ohledně svých koníčků vidím, jak se pořádají různé srazy a společné akce, kde se lidi potkávají i naživo. Ale koníčků je spousta, jaké máš ty?
Proč apllikaci na seznamování, najdi na netu své město a všechny kroužky, které ve vašem městě jsou. Podle toho, jaké máš záliby, co tě zajímá a baví, tak tam začni chodit a protože budete mít stejné záliby, seznámíš se tam a získáš nové přátele.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.