Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny,
potřeboval bych se s vámi poradit ohledně jedné věci. Jde o to, že se mi začala z ničeho nic, docela dost, líbit jedna holka z vedlejší třídy. Já chodím do 4.A, ona do 4.C., čili už jsme v maturitním ročníku a bylo by fajn něco zkusit, protože za chvíli už se každý rozuteče jinam a nikdy se neuvidíme.
Snad 2-3 roky si pořád říkám, že v tom C je nějaká holka, která se mi hrozně líbí, ale doteď jsem nevěděl, která to přesně je. Prostě jsem to nějak cítil, ale neuvědomoval si to, nebo já nevím.
Ta holka vypadá dost introvertně, ale možná jen nenatrefila na správnou třídu. Je pravda, že já jsem na tom úplně stejně jak ona. Ve třídě mám velmi namyšlené spolužáky a ti, co by mohli být ok, už mají své party a skupinky a nevezmou mě mezi sebe, čili já tam jsem třeba úplně sám (což mi nevadí, protože mě všude jinde berou a navíc je za chvíli konec), což může být i případ té holky, protože jinak vypadá velmi rozumně a je i dost atraktivní. Navíc je pravda, že ty holky v její třídě taky nic moc nejsou, též jsou hodně nafrněné a je možný, že teda prožívá úplně to samé, co já. Každopádně právě proto bych to chtěl zkusit.
Ovšem narážím tu na ten problém: v její třídě je pár kluků, kteří jsou s prominutím nahovno a bohužel se s jedním i znám. Je to můj bývalý spoluhráč a nikdy jsme si moc nesedli. A on o mně vykládá blbosti, které nemusí být pravdivé a zřejmě tomu někteří jednotlivci uvěřili... Asi to dělal hlavně v prváku a teď už jsem mu ukradený, nicméně má kolem sebe spolužáky, takový v podstatě gang, kteří si to zřejmě pamatují doteď a nechtějí to zapomenout, aby mi co nejvíce znepříjemnili život, a jeden z nich mě neustále píchá rukama do boků a to tak, aby nešlo poznat, že to byl on. No už byl prokouknut a teď vyhlížím příležitost mu to vrátit. Tak kolem sebe poslední měsíce vždycky ve škole procházíme a smějeme se na sebe, protože oba chceme udělat to samé xDD... HAHA...
Každopádně právě kvůli takovým jednotlivcům a s přihlédnutím k faktu, že ta slečna nevypadá úplně extrovertně, mi nepřipadá v pohodě ji oslovit ve škole na chodbě, protože tam hrozí riziko trapasu a dalších pomluv. Známý mi radil ji oslovit na ulici cestou ze školy, ale to už mi teda přijde jednodušší oslovit náhodnou slečnu na chodníku, kterou jsem nikdy neviděl, než tohle ... napadlo mě jedině si k ní přisednout na obědě a zkusit mluvit o něčem neutrálním, s tím, že bych s ní pak šel z oběda ještě do šatny (máme je skoro vedle sebe) a nabídl jí, že se po škole půjdeme někam najíst, nebo se projít atd., příp. si vyměnit kontakty, Instagramy ... ona tam většinou sedává sama. Já raději vyjadřuji upřímný zájem a rovnou říkám, že se mi daná holka líbí, ale zde asi bude lepší na to spíš netlačit. Je pravda, že jsem o ni doteď vlastně ani nevěděl, ale když už jsem si ji začal trochu všímat, tak si vzpomínám, že tam právě seděla sama, což je skvělá příležitost to zkusit
Takže bych byl moc rád za rady, jak to udělat. Nechci to moc odkládat, ale musím se přiznat, že je to pro mě velmi nekomfortní skrz to, že tam jsou ti její spolužáci. Na druhou stranu, nebudu se omezovat jen kvůli tomu, že někde jsou nějací blbci.
@schlammo19 - je to pro mě velmi nekomfortní
Kdo se bojí, se*e v síni - jste si jistý, že vůbec někoho bude zajímat, s kým zrovna obědváte?
Nemate gule (koule). To je cely vas problem. Prilis spekulujete, obavate sa reakcii okolia a odmietnutia. To by sa dalo chapat u 13-rocneho, ale nie u maturanta. Spravajte sa ako dospely chlap, ked nieco chcete, chodte za tym.
Kdekolvek ju stretnete, dajte sa do reci a pozvite ju potom niekam mimo skolu. Podla reakcie uvidite, ci ma zaujem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.