Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Živnostenský list není na počkání?

Od: roboot* odpovědí: 7 změna:

Ahoj dneska už se nedělá jak změna tak vydání nového ŽL na počkání? Prý to trvá pár dní je to pravda? Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pu®
hodnocení

0x

Byla jsem změnit adresu trvalého bydliště, resp. místa podnikání, před několika měsíci, vše vyřízeno na počkání. Totéž pozastavení, obnovení, rozšíření... Několik dní jsem čekala pouze na vydání ŽL před 9 lety, ale to proto, že se "vyráběl". Dnes dostanete jen výpis z živnostenského rejstříku, tedy reálně už vlastně žádný "list" nemáte. Proto nepředpokládám, že by toto mělo trvat déle než na počkání... Záleží asi taky na vytíženosti pobočky ŽÚ (?) - popisuji zkušenost z Prahy.

doplněno 18.11.10 13:31:

Tak to také moc nechápu, změny přidány na počkání - jen na jednom patře vyplnit, do jiného patra odnést, ale uděláno hned... *nevi*

roboot*
hodnocení

No právě dřív to tak bylo, dnes jsem šla přidávat změny a prý to bude až v úterý *zed*Proto mi to je divné

Nevim jak změny (nepočítám pozastavení a jemu podobné), ale jinak se na výpis opravdu čeká, já ho měl do týdne poštou doma :) Proto jsem si ho taky nechal poslat :D

roboot*
hodnocení

*zed* a já blbka pro něj zas budu muset jet 15 km

nás všech se ptala, ale důležité je vědět, že by mohlo tam stačit zavolat a na poslání se domluvit, resp. pokud se tam nedostavíte v dohodnutý termín, plus např. 2 dny, tak Vám jej stejně pošle domů. Alespoň mě to takhle říkala. Takže zavolat, domluvit se a ušetřit 15km ;)

buss

No to jsou ale úředníci, oni to totiž nabízí, zda si člověk přijde, či to poslat ... ne? Mňa sa ptala.

Mě se taky ptala, jinak bych o tom nevěděl, přesněji mě ani nenapadlo, že by to šlo a musel bych tam znovu :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]