Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám takový hloupý dotaz pro někoho
Syn mi shodil telefon takže jsem na něj zakřičela protoze to udělal opakovaně,a nevím jak stihnul a přitom se vytočila Tisňová linka PČR přičemž já si nevšimla a slyšeli ho brečet
A volali mi zpátky, mě se to totiž nikdy nestalo a ptali se jestli tu nebylo napadení, jestli nemají přijet že slyšeli křik a to já málokdy na to dítě zakřičím, výjimečně
To asi už dál neřeší když se to vysvětlilo nějakým ospodem apod
Syn mi shodil telefon takže jsem na něj zakřičela protoze to udělal opakovaně,a nevím jak stihnul a přitom se vytočila Tisňová linka PČR přičemž já si nevšimla a slyšeli ho brečet
A volali mi zpátky, mě se to totiž nikdy nestalo a ptali se jestli tu nebylo napadení, jestli nemají přijet že slyšeli křik a to já málokdy na to dítě zakřičím, výjimečně
To asi už dál neřeší když se to vysvětlilo nějakým ospodem apod
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
bear
0x
Spíš se to hloupě čte. Věty špatně navazují a hůře dávají nějaký "rámec" a smysl.
Pokud jste s dispečerem mluvila a vše se vysvětlilo, pak není důvod.
Co jste na to dítě křičela?
sandra92
Zdravím, prasknul mi displej proto mi přeskakovali písmena a již sem to nezkontrolovala
Že to nesmí a že mi již opakovaně hodil s telefonem
Že to nesmí a že mi již opakovaně hodil s telefonem
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]