Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co si mám představit?

Od: july odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, našla jsem tenhle inzerát na volné místo. Ale úplně přesně nevím co si pod tímto mám představit? Máte někdo zkušenost s takovým místem? Je podle vás dobrý nápad na tento inzerát odpovídat?
Co si mám představit?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

budeš otravovat lidi po telefonu *alene*

a jak je budeš otravovat to ti přesněji řekne zaměstnavatel

klidně odpověz klidně zajdi na konkurs poptej se o co de za to nic nedáš

no a uvidíš zda ti to bude vyhovovat či nebude

mathew
hodnocení

2x
Je tak 99% šance, že ty informace v inzerátu jsou spíše dezinformace, aby se vůbec někdo ozval. Ale pokud se jim neozvete tak nezjistite jestli to náhodou není to 1%...

km
hodnocení

1x

zavolejte tam a zeptejte se tam

hodnocení

1x

Vzhledem k tomu, ze je tam napsano, ze se nejedna o prodej po telefonu, tak nejspise pujde presne o to. I kdyz to bude treba zabalene do nejake jako-ze-to-prodej-po-telefonu-neni omacky.
U kazde normalni pracovni nabidky by totiz bylo jasne a jednoznacne napsano, o cem ta pracovni nabidka je. Nikoliv, o cem ta pracovni nabidka neni.

fram
hodnocení

0x

Hlavně tam není napsáno JAKÁ mezinárodní společnost s dlouholetými zkušenostmi na trhu (..tedy tvoří zázemí, jméno ...web-stránky?...sídlo...). Tajemný hrad v Karpatech. To je jako když u zboží není uvedená cena: Zaručeně je drahé a proto: Jdu od toho.

Totéž radím pro tento inzerát.

Inzerát je takový fialový ... mohlo by to být třeba T-Mobile ...

Tenhle je fialový taky Je tento inzerát /...

jk2021

Fialové jsou především proto, že oba pocházejí z webu/mobilní aplikace Práce za rohem.

bear

T-mobile není fialový, ale má barvu magenta...

To je jako nerozlišovat červenou a oranžovou.;)

Magenta se překládá z angličtiny jako fialová.

Někdy purpurová - ale to je špatně, protože purpurová je v angličtině "purple".

---

Samozrějmě podstatná je grafika webu, ze kterého inzeráty pocházejí (@jk2021 dnes 19:27)

.

Podobnou fialovou barvu jako "za rohem"(trochu tmavší) má Tiscali.

Co si mám představit? #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]