Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde nakupovat boty pro nohu s příčným plochonožím?

Od: megaodbornik odpovědí: 1 změna:

Kde nakupovat boty (pánské) pro nohu s příčným plochonožím?

Co jsem zkoušel hledat eshopy našel jsem jeden kde uváděli u obuvy, že obuv je vhodná pro podélné i příčné plochonoží. A to si říkám že asi není ideální, když hledám obuv pro svůj problém příčného plochonoží. A pak ještě jsem zjistil, že oni tam často uváději nějakou šířku navíc, asi obuv pro lidi co maj hodně širokou nohu. S tím se v běžných eshopech jako sportisimo nesetkáte, a tak bych rád věděl na co si dát pozor jako jaká šířka se má hledat - mám velikost 44 když chci koupit uzavřenou obuv, ale když chci sandále nebo pantofle na doma, tak mám zkušenost s velikostí 45 - ted v létě jsem kupoval sandále vel. 45 a seděly akorád, myslím že je to značka Loap (model Repson) za tři sta Kč (ale to nebylo s ohledem na to příčné plochonoží takže mě pak z toho bolela noha a nemohl jsem to nosit). Z toho co jsem zjistil o zdravotní obuvy, potřebuju podporu klentby a vyšší patu a třeba ten Repson má níže patu (ale to mi zase nepřišlo tak špatný vzhledem k tomu, že mám ostruhy a kvůli bolesti v předonoží, mi to ulehčilo od bolesti paty - jenže kvůli přílišnému prohnutí ve špičce, a u třetího článku tzv. metatarzální články, - tam mi absolutně nevyhovuje to že tam není podpora*).

* Pozn. - nedostatek podpory v metatarzální oblasti by řešily vložky, ale ty nedrží protože Reson jsou sandále s otevřenou patou a špičkou.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Moje ortopedické vložky držely i v sandálech, páč jsem je lehce přišrouboval.

Nevím jaké boty přesně hledáte, ale vím, že ve zdravotnických potřebách jsou odbornice a rádi pomohou. Pro svoji tchyni jsem nechával zhotovovat speciální boty na míru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]