Nejste přihlášen/a.
Potřeboval bych nějaký tip, co používáte na zkrácení/holení ochlupení u intimních partií, hlavně varlata..
Jak se různě krabatí, tak je docela problém zkrátit chloupky bez zranění.
Používat žiletky se bojím když vidím, jak to občas dopadne i na hladké tváři a krku (mám Gillette Skinguard a Mach3) a tak používám zastřihovač Braun MGK 7221. Ale i tím se člověk občas šmikne (i s nástavcem), ostříhat varlata trvá věčnost (jak si dávám pozor na šmiknutí a držím strojek těsně nad kůží) a po 15min. chodu už je ten strojek tak rozpálený, že kromě šmiknutí se člověk občas i lehce popálí při náhodném dotyku s kůží.
Nějaký tip na nějaký šikovnější strojek anebo způsob bezpečného holení?
Manžel používá žiletku. One blade má sice také, ale holit tyto partie ho vidím zásadně namokro ve vaně. A i když na tváři se někdy žiletkou řízne, v intimních partiích se mu podobné nehody nestávají.
Používám oneblade na vše bez nástavců a v pohodě to jde. Případně depilační krém, jen nesmí být poškozená kůže, pak to pálí jak čert.
nelichotive recenze znamena co? Pouzivam QP2630 (klasicky bez otocne hlavy) 4 roky a nemam s nim problem. Ano neholi do uplneho hladka jako klasicke ziletky, ale to zadny strojek. Ano nahradni originaly jsou drahe a vydrz je na danem uzivateli, me vydrzi cca necele 3 mesice. Ano pokud nekde pritlacis az moc muzes se riznout, ale cim ne? Neoriginalni brity se nesmi kupovat, oproti orignalu jsou tupe, tahaji kuzi i vse sebou (odzkouseno nekolik ruznych kusu). To ze to nekomu nevyhovuje se stat muze, kazdy je jiny a telo reaguje jinak.
vybrané citace z různých uživatelských recenzí:
Horší přístroj na holení jsem snad v životě neměl a to počítám i nejlevnější jednorázová holítka.
Tahle imitace na strojek je uplne k nicemu. Kouse uplne vsude a to i se safe guardem. Dole me porezal tolik, ze jsem si jako muz myslel ze jsem dostal svou prvni menstruaci. Nikdy se mi nestalo ze by me jakykoliv strojek porezal tak moc jako tenhle. Vsechno je to jenom marketing.
s nástavcem na intimní partie téměř neholí
S nástavcem holí opravdu hrozně.. na ploše 2x2 cm vynechá 80% porostu i přes několikáté přejetí a to nejsem žádný chlupáč
Na holení intimních partií se nehodí, i přes velkou opatrnost se pořežete
Ja psal normalni oneblade nikoliv 360, ale i tak z 800 hodnoceni 30 spatnych z ruznych dovodu neznamena ze je spatny. Pokud je nekdo lempl poreze se ze vsim. Vetsina spatnych recenzi odkazuje na neco co kupujici ocekaval a ani to nemohlo plnit, spatne pouzivani a nebo proste spatne vlastnosti tela. Jinak z me zkusenosti jsou 360 nastavce horsi nez klasicke a je treba se s nimi poradne naucit, ale taky to jde jen je treba se to poradne naucit pouzivat.
Já si jednou k takovému holení vzal jako zrcátko foťák mobilu. Že jsem ho blbě nastavil mi došlo poté, co mi začaly chodit lajky. ![]()
No dobře, to je starej vtip...
Jedině holítka, one blade mám, a s tím se to fakt nedá. Tu jemnou kůži na koulích to fakt chytá. S holítkem to chce praxi, prostě ty koule musíš nějak vyšponovat, aby ses neřízl. Mohl bych dát instruktážní foto, ale to by asi neprošlo. Pro sadomaso fajnšmekry je vhodná břitva.
Nezkoušel jsem ale vyzkoušejte epilaci pomocí tzv. tejpů. Tejpy koupíte v lékarně a já je používal na ruce. Krásně se tam chlupy přilepí, ale bolí to je strhnout. Když jsem je potřeboval sundat dělal jsem to pod vodou. Jen podotýkám, že mým cílem nebyla epilace, ale zaručeně se tam něco přilepí.
km - takže bez ženské, jasně. Možná všichni zde odpovídající nemají mladou, možná si ani dole nic neholí, možná nejsou všichni senioři, ale narozdíl od Vás umí dobře poradit a nejenom komentovat a ještě mimo
.
Dobrý den, zkuste krátké nůžky, které mají zaoblené špičky - jednou rukou kůži napínat a druhou opatrně stříhat nad kůží (a nestřihnout se). Zdravím!
pitrs - hlavně při zastřihávání ochlupení na intimních místech dodržujte zásadu, že ochlupení by mělo být kratší, než penis (opačně to není sexy)
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.