Nejste přihlášen/a.
zahřmělo mi něco nad hlavou a na flightradar24 jsem narazil na tyto dva lety do Ostravy těsně za sebou. Jedná se o dva lety Hello Jet z Brna do Ostravy, které odletěly jen minutu po sobě. Podle údajů se nejedná o nákladní letadla. Pokoušel jsem se lety identifikovat a zjistit, kde na takový let dá koupit letenka, ale nenašel jsem. Brno jej neuvádí mezi pravidelnými lety. Umíte nekdo identifikovat, co je to za spoj? Nebo jde jen přelet mezi letišti?
2x
2x
A co říká flightradar a flightaware. Tam se to nedá dopátrat třeba podle espézetky (tail number) letadla?
Vzbudil jste mojí zvědavost, tak taky hledám a našel jsem číslo letu HLJ212 Brno-Ostrava-Marsa Alam ( flightradar24.com/... ). SPZ letadla je YR-HLD (asi nějaké hladové) a od toho je už jen krůček k nalezení kudy létalo ( flightaware.com/... nebo flightradar24.com/... ). Jo a včera to zřejmě bylo jiné letadlo, protože v historii HLD nevidím včera ani Brno ani ostravu. A jó píšete dvě, jsou tam dvě ve stejný čas YR-HLA a YR-HLB obě z Brna. A podle toho poznávacího znamení snadno najdete odkud přiletěli (Enfidha (NBE) a Djerba (DJE)) a kudy létali, ale pospěšte si, ten přístup do do historie je pro nás normální lidi asi jen na 10 dnů.
Předpokládám, že tohle mají zabookované cestovky a asi by ani nikoho nenapadlo letět Brno-Ostrava, pokud by to nebyla součást delší cesty (podobně jako třeba let do Vídně nebo Mnichova).
Aha, omlouvám se, já myslel, že jsem tu dal i fotky obrazovky z flightradar24 s trasou i identifikátory. Asi jsem je zaponměl vložit, nebo něco selhalo. Bohužel se k nim dostanu nejdřív v pondělí , tak doplním.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.