Nejste přihlášen/a.
Nedávno mne zemřela maminka tragicky, tak jsem z toho psychicky velice zarmoucená a smutná. Když jsem šla na preventivní prohlídku ke své obvodní lékařce tak se divila jakou mám vysokou hodnotu, když v předchozím měření před dvěma lety jsem měla hodnotu 5,9 mmol/l a 2 týdny nedávno po smutné události mne to vyskočilo náhle na 14,04mmol/l. Stravuji se zdravě, věnuji se sportu jako plavání, běh a cyklistika rekreačně. Mám průměrnou postavu ke své váze a věk 33 let.Paní obvodní doktorka mne uplně na začátek nasadila tablety Metformin Teva 850 a řekla uvidíme co to udělá a necháme tomu nějakou dobu čas. Po týdnu jsem si nechala změřit hodnotu glykemie v lékárně, kdy jsem 7 dnem poprvé začala užívat tablety a hodnota se snížila o 0,4mmol/l. Chtěla jsem se poradit kdo je diabetes, jak to v těle funguje, vliv životního stresu a jestli mám šanci se dostat do úrovně jako před 2 lety kdy jsem byla v normě?
Záleží na tom, kdy ses měřila, hodnoty se po celý den mění, před jídlem, po jídle, v noci, po námaze, i stres má velký vliv, já třeba mám dost rozdílné hodnoty i při dodržování stejných stejných časů, i při naprosto stejné stravě to mám druhý den dost rozdílné, prostě tělo se nechová pořád stejně jako podle šablony.
tak nic, tabulka z exelu mi neprošla jako Print Screen
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.