Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak objednat a zaplatit přes ebay.

Od: alpanda* odpovědí: 5 změna:

prosím, kdo má zkušenosti s objednávkou a platbou přes EBAY (USA).Hlavně jak platit ,přes učet převodem nebo peníze složenkou.Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

na EBAY se platí přes elektronickou peněženku PayPal založíte na adrese paypal.com/... na ni si po registraci poukážete peníze z učtu

doplněno 19.11.10 23:19:

k PP se jde s párovat z jaký ho koliv účtu banky . nezáleží jestli je to ČSOB nebo KM nebo Česká sppořitelna převedete prostě koruny ,až pak v peněžence převedete na eura nebo jinou měnu.

alf*

tak. Nebo spárovat s kartou.

jo možná ,ale já bych kartou neplatil je to moc a moc velký riziko přes jakoukoliv elektronickou peněženku je to sto krát bezpečnšější.

buss
hodnocení

0x

No, není tomu tak vždy. Protože jsem PP neměl a přes banku je to dosti drahé (ale jak u které, FIO 50 Kč), tak jsem většinou napsal majla a tázal se po vstupu do aukce, zda to mohu v případě výhry zaslat cenným psaním. Vždy vyhověno. Ale fakt je, že tenkrát nás bylo na .de pár jedinců, pak to dokonce čechům omezili. Složenkou poštovní je to na prda, tu jsem po jedné zkušenosti zavrhl, negarantují naprosto žádnou dobu dodání! Jde to Prag, pak jakési centrum .. no na prda.

buss

Doplňuji, nevím kdo další, ale PP zařídí i ČSOB, jeli tam účet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]