Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu zda se vám konečník v pořádku? Pri zatlačení jakoby ztmavne viz foto.
Plus prosím radu na prasklou kůži pokud se to tak dá říct mezi půlkama?
Děkuji za rady.
3x
Mimo výše uvedené rady,toho mazání na toto je víc-Dobexil H (obsahuje i lidokain, či jak se ta látka jmenuje na místní znecitlivění) Faktu-mast a čípky, krém Proctoglyvenol, a v neposlední řadě pak ještě koupel v odvaru dubové kůry či gely s výtažkem dubové kůry. Další pak je dostatek vlákniny . A jak poslední rada je návštěva lékaře-proctologa doporučuji řešit dřív než později a odložit stud.
0x
To bych chtěla vidět... vestoje v předklonu. ![]()
K dobrému vyprazdňování postačí malá stolička před wc mísou a na ni položit nohy.
Nejlepší způsob je totiž v podřepu.
Jinak co tu plácáte o nějaké díře? ![]()
Fotka díry je důležitá. Jen tak lze diagnostikovat problém a zachránit zdraví. logicky vše souvisí se vším.
Na fotce byla vidět i trhlina. Jak píšete díra a pak cm OK a pak cca 3-5cm trhlina (červená linka) a okolí zmokvané sekretem.
Proto jsem radil hemagel, který trhlinu zhojí i ve vlhkém prostředí. Sám jsem s tím měl také zkušenost, podpořeno vysokým CRP, kdy se nehojilo nic. Pomohl Hemagel a pak i Ialugen Plus (ten je na předpis)
mám problém s hemeroidy od asi 50 let-takové že krom krve jsem si musel kolikrát dřepnout i ve městě a dalších nemožných místech na bobek abych si ulevil od příšerné bolesti...doma mi pomáhala koupel ve vlažné vodě-nakonec jsem skončil u odborníka a po vyšetření -byla mi doporučena operace-ještě jsem nafasoval nějaké čípky a radu -umývat se po každé stolici a vždy po umyti/osušení vetřít tam trochu modré indulony-a hned mne objednali na konzultaci s operatérem-to bylo asi za týden-takže jsem tam naklusal a on se mne začal vyptávat-první co jsem mu sdělil že po těch čípcích,mytí a induloně se to sklidnilo-takže mi vysvětlil že-on má hemeroidy také a operaci oddaluje protože se může stát že to dopadne špatně a budu pak do konce života chodit s plenami-navíc ty hemeroidy se rády vracejí takže pokud se to sklidnilo tak mám tedy zkusit nechat zatím bez operace... pak příjít pokud se to znova objeví...no a stal se zázrak přestalo to bolet,žádná krev...teď mám 70,pořád se snažím po stolici umýt a mažu...samozřejmě pokud to jde...za celou dobu jsem že mám toaletní papír od trochy krvejsem možná zaregistroval tak 5x to bylo u tvrdé stolice,snažím se hodně pít-třeba i čistou vodu,mám rád mrkev a jablka a snažím se o měkkou stolici -hemeroidy sice mám pořád-nezmizly- ale jsem fakt bez problému-omlouvám se že jsem to tak popsal ale to se jinak nedá když chcete v tomto něco sdělit-i tohle patří k životu...i ta smazaná fotka...když je zle jde stud stranou...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.