Nejste přihlášen/a.

Mimo výše uvedené rady,toho mazání na toto je víc-Dobexil H (obsahuje i lidokain, či jak se ta látka jmenuje na místní znecitlivění) Faktu-mast a čípky, krém Proctoglyvenol, a v neposlední řadě pak ještě koupel v odvaru dubové kůry či gely s výtažkem dubové kůry. Další pak je dostatek vlákniny . A jak poslední rada je návštěva lékaře-proctologa doporučuji řešit dřív než později a odložit stud.
To bych chtěla vidět... vestoje v předklonu. ![]()
K dobrému vyprazdňování postačí malá stolička před wc mísou a na ni položit nohy.
Nejlepší způsob je totiž v podřepu.
Jinak co tu plácáte o nějaké díře? ![]()
Fotka díry je důležitá. Jen tak lze diagnostikovat problém a zachránit zdraví. logicky vše souvisí se vším.
Na fotce byla vidět i trhlina. Jak píšete díra a pak cm OK a pak cca 3-5cm trhlina (červená linka) a okolí zmokvané sekretem.
Proto jsem radil hemagel, který trhlinu zhojí i ve vlhkém prostředí. Sám jsem s tím měl také zkušenost, podpořeno vysokým CRP, kdy se nehojilo nic. Pomohl Hemagel a pak i Ialugen Plus (ten je na předpis)
mám problém s hemeroidy od asi 50 let-takové že krom krve jsem si musel kolikrát dřepnout i ve městě a dalších nemožných místech na bobek abych si ulevil od příšerné bolesti...doma mi pomáhala koupel ve vlažné vodě-nakonec jsem skončil u odborníka a po vyšetření -byla mi doporučena operace-ještě jsem nafasoval nějaké čípky a radu -umývat se po každé stolici a vždy po umyti/osušení vetřít tam trochu modré indulony-a hned mne objednali na konzultaci s operatérem-to bylo asi za týden-takže jsem tam naklusal a on se mne začal vyptávat-první co jsem mu sdělil že po těch čípcích,mytí a induloně se to sklidnilo-takže mi vysvětlil že-on má hemeroidy také a operaci oddaluje protože se může stát že to dopadne špatně a budu pak do konce života chodit s plenami-navíc ty hemeroidy se rády vracejí takže pokud se to sklidnilo tak mám tedy zkusit nechat zatím bez operace... pak příjít pokud se to znova objeví...no a stal se zázrak přestalo to bolet,žádná krev...teď mám 70,pořád se snažím po stolici umýt a mažu...samozřejmě pokud to jde...za celou dobu jsem že mám toaletní papír od trochy krvejsem možná zaregistroval tak 5x to bylo u tvrdé stolice,snažím se hodně pít-třeba i čistou vodu,mám rád mrkev a jablka a snažím se o měkkou stolici -hemeroidy sice mám pořád-nezmizly- ale jsem fakt bez problému-omlouvám se že jsem to tak popsal ale to se jinak nedá když chcete v tomto něco sdělit-i tohle patří k životu...i ta smazaná fotka...když je zle jde stud stranou...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.