Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč voliči dávají hlas někomu, kdo i jim škodí?

Od: keebleek® odpovědí: 11 změna:

Jedná se o voliče několika koalice. To je věc, kterou nechápu. Proč dávají svůj hlas ve volbách někomu, kdo i jim svými rozhodnutími škodí? Je to snad nějaký druh sebepoškozování nebo masochizmu? Nebo, že by někdo ze 40% jejich voličů , ze svého odevzdání svého hlasu něco měl? Nějaký prospěch?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, bude to tím, že tady máme svobodu a demokracii. Zdravím!

hodnocení

Sarkasus by se měl dávat do uvozovek.

ben®

keebleek - nebuďte slušnej a napište nám tady seznam škod, jak jste poškozen a kdo Vám to udělal.

hodnocení

Hoši, tento dotaz byl tak nějak podán jako všeobecný. Nevím, proč se navážíte přímo do mě. O sobě jsem v něm nic nepsal. Z vašich ,,odpovědí,, vyvozuji, že asi žijete v jiné zemi, když jste si nevšimli, že se pro velkou část našich občanů podstatně změnily podmínky k životu. Zřejmě jste jen pravicově umanutí a to potom vysvětluje vše. Vás se to zřejmě netýká. Říká se, že pravičáci jsou poněkud asociální. Bez špetky sociálního cítění. Toho jsem si poněkud pozdě všimnul, když jsem o prvních volbách dal hlas právě jim. S dalším vývojem své chování ještě vyšperkovali. ODS a další podobní.

jir
Navrhuji volební právo pouze pro ty, kteří mají odpracovaných minimálně 5 let. Kolega jde ještě dál a navrhuje 10 let...

hodnocení

4x

třeba jim neškodí, jako Vám.

Ještě zítra a už to skončí, vydržte.

bear

... nebo na další 4 roky "začne".

Budeme doufat, aby to dobře dopadlo :)

Pane kolego, u volební komise mi sdělili, že se uvidíme již za rok.

Takže nás to opět čeká podobné.

hodnocení

Milane, tahle odpověď nebyla z těch povedených, jako bývají jindy. Když někdo, svými rozhodnutími, škodí celé naší zemi, musí škodit i jim. I to ,,jako Vám,, nebylo už vůbec povedené.

Jako že se vám nelíbila moje odpověď? Tak mi napište, co Vám mám odpovědět, rád to pro Vás udělám.

hodnocení

2x
Protože někomu škodí méně než například komunisté nebo slovenská slibotechna.
Já třeba nemám pocit, že bych se v současnosti měl špatně, nebo mi někdo nějak škodil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]