Nejste přihlášen/a.
Jedná se o voliče několika koalice. To je věc, kterou nechápu. Proč dávají svůj hlas ve volbách někomu, kdo i jim svými rozhodnutími škodí? Je to snad nějaký druh sebepoškozování nebo masochizmu? Nebo, že by někdo ze 40% jejich voličů , ze svého odevzdání svého hlasu něco měl? Nějaký prospěch?
keebleek - nebuďte slušnej a napište nám tady seznam škod, jak jste poškozen a kdo Vám to udělal.
Hoši, tento dotaz byl tak nějak podán jako všeobecný. Nevím, proč se navážíte přímo do mě. O sobě jsem v něm nic nepsal. Z vašich ,,odpovědí,, vyvozuji, že asi žijete v jiné zemi, když jste si nevšimli, že se pro velkou část našich občanů podstatně změnily podmínky k životu. Zřejmě jste jen pravicově umanutí a to potom vysvětluje vše. Vás se to zřejmě netýká. Říká se, že pravičáci jsou poněkud asociální. Bez špetky sociálního cítění. Toho jsem si poněkud pozdě všimnul, když jsem o prvních volbách dal hlas právě jim. S dalším vývojem své chování ještě vyšperkovali. ODS a další podobní.
Milane, tahle odpověď nebyla z těch povedených, jako bývají jindy. Když někdo, svými rozhodnutími, škodí celé naší zemi, musí škodit i jim. I to ,,jako Vám,, nebylo už vůbec povedené.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.