Dobrý den Vypadla mi korunka a můj zubař mi řekl . Že uz to nedokáže řešit. A doporučil mi kliniku kde se tímto zabývají. Musí se do kostí implantovat čep a pak se na nasadí zubní náhrada. Můj dotaz je ten že když jsem řekl v zaměstnání co mě čeká. Tak mi mi řekli abych si vzal dovolenou na tyto zákroky. Že je to estetické a na to se připustila nevztahuje. Je to pravda
Souhlas s předchozí odpovědí. Návštěva lékaře, zubaře.
Není to estetický zákrok, pokud se jedná o záchranu byť jediného zubu, možná se bude jednat o implantát? Postupem věku odchází jeden zub za druhým a potom opravdu každý odstraněný chybí, tak si zuby chraňte a opatrujte. Je to složité, ale i na dobrém stavu chrupu závisí pracovní výkon. Kvalitní příjem (dobře rozkousané) kvalitní potravy = zdravý, silný člověk. Dobré je, že můj zubař mi řekl, že se dnes snaží zachránit každý zub, pokrok šel o hodně v tomto oboru dopředu.
Musia vam uznat paragraf, do detailov vasho zdravorneho stavu sa nemaju co starat a kazda peciatka od lekara je ok.
Rovnako je ok peciatka z kliniky plastickej chirurgie, lebo opat je firmu nic do toho, ci si date spravit umele kozy alebo sa robi rekonstrukcia po rakovine prsnika.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.