Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám osobní dilema - mám jít zítra na pohovor do firmy.
Plusy:
Je mi blízká svoji činnosti - IT
Budu sám za sebe (žádní kolegové)
Mínusy:
Mám to celkem z ruky
Pracovní doba 9-18 hod. každý den, nemám se s kým střídat na ranní/odpolední nebo krátký/dlouhý týden.
Plat 27 tisíc čistého - vzhledem k tomu, že každej den budu mít zabitej debilní pracovní dobou, příjde mi to málo.
Moje dilema je, jestli na ten pohovor mám vůbec jet nebo ušetřit oběma stranám čas.
Zajímalo by mě, jaká je to pozice. Zda se z ní případně můžete posunout někam dál. Pokud ano, nějaký čas by se to nechalo vydržet. Nastálo ne. Těch peněz není skutečně nijak moc.
Na pohovor jděte. Kdyby nic jiného, uvidíte, jak to chodí, na co se ptají, prostě se otrkáte. Nic za to nedáte, jen čas. Jinak se můžete zkusit i domluvit, občas nabídnou ne moc vhpdné podmínky, ale po dohodě se dá ještě leccos upravit. Proč to nezkusit? Chovat se slušně, ne suverénně ani podlézavě, ale dát najevo, že máte nějakou cenu. Jaga.
Bud si delate legraci vy z nas, nebo oni z vas?
Za tyhle penize muzete jit jako pokladni do supermarketu a odchazet domu s cistou hlavou po 8 hodinove pracovni dobe a v pracovnim kolektivu!
IT mista jsou zadana, ale take dobre ohodnocena.
Na pohovor jit muzete, ale rovnou jim reknete svoji predstavu o financnim ohodnoceni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.