Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, záleží na době, kdy jste měla ta čtyři očkování, ale spíše už jejich působení v těle vyprchalo (pokud to bylo to očkování v době největší nemocnosti na covid). Nyní to bude samostatná dávka přizpůsobená novému kmeni covidu (o posilovací dávce na minulé očkování jsem nic nezaznamenal). Na to, že je to zbytečné, nedejte - minimálně to zmírní následky nemoci. Zdravím!
Poznámka - asi by bylo lepší odpovídat na dotaz přesněji, což není tak složité, než jen vkládat "plky".
Také jsem včera četl článek o prudkém nárůstu covidu informující o dodávce 700 000 vakcín a propagující vakcinaci. Ano, jako nyní každý podzim narůstá počet onemocnění covidem. Ta čísla zpravidla nepřímo úměrně odpovídají průměrným denní teplotám a letos jsou nižší než loni.
Zde jsou oficiální statistiky, u grafů lze přepnout na roční zobrazení:
onemocneni-aktualne.mzcr./...
Samozřejmě, je nyní už naštěstí na zvážení každého, jestli a kdy se nechá očkovat.
To očkování tehdy nemělo zabránit nákaze, ale výrazně zmírnit průběh nemoci. A pokud můžu soudit z vlastní zkušenosti, tak to fungovalo.
Co člověk to názor.
Ale jedna věc k zamyšlení.Vy si myslíte že se najednou všichni ve světě semkli aby nás zachránili zázračným očkováním? To jako vážně že se shodli na jediné věci ve jménu dobra lidstva? Opravdu si někdo myslí že nás chtějí zachránit?
Myslete si co chcete ale já už těm šupákům nevěřim ani slovo. Žádnou srágoru do sebe za žádnou cenu nedám, pokusnýho králíka ať si dělá kdo chce dobrovolně.
Kovid sem měl třikrát a z toho jednou se projevoval rýmou, jinak jenom pozitivní PCR...
Proč taková ostrá slova? Nemusíte nás nutit nebo přesvědčovat. Všichni jsme z tohoto světa a věřte, většina z nás šupáci nejsou. Není třeba urážet, zvláště, když nezdůvodníte a neadresujete.
Já se omlouvám, ale šupáci sou ti kdo nám ty vakcíny nutí. A za druhé - nic vám nevnucuji, nýbrž předkládám k zamyšlení. Bohužel to jak sem byl diskriminován jako neočkovaný a troufalec co nenosí roušky si budu pamatovat až do konce života.
Roušky = nesmysl - oni to věděli a přesto nás to nutili nosit na tlamě. Očkování = nevěděli jestli funguje - přesto nás nutili si to píchnout.
Bohužel stále se najdou jedinci co bezvýhradně věří těm co nám dnes a denně lžou - viz dozimetr, fijala atd ...
"Myslete si co chcete ale já"
to je dobře, že si můžu myslet co chci, ale ještě lepší je sdělit, co si myslím.
Jelikož odborníkům věřím, nemusím jim nijak nadávat a urážet. Ani nedělám nikomu pokusného králíkay. Takže se nechám očkovat a Vy si klidně dělejte co chcete. A nemusím Vás kvůli jinému názoru urážet.
Páč jsem měl okolo sebe několik lidí, kteří zeměřeli, nebo těžce utekli hrobníkovi z lopaty.
neockujuse + abdul - myslím, že brečíte sice dobře, ale na špatném hrobě, protože jste vůbec nezmínil známá "covidová" jména jako Vojtěch, Hamáček a Babiš (ti po Vás chtěli tu roušku).
Nejedná se o žádný booster, ale o staronovou vylepšenou novinku, která se očkuje samostatně. Prakticky nejlepší a nejmodernější očkování - vrchol technologie a ochrany současnosti. Jen pozor, počet vakcín je, jak víte, omezen a mají o ně zájem kromě fanatických očkovačů i mnozí antivaxeři. V neposlední řadě také normální lidé
navíc přeočkování, jak samo ministerstvo uvádí, chrání " před hospitalizací nebo před úmrtím"
Více zde: mzd.gov.cz/... Takže si na tečičku pospěšte![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.