Nejste přihlášen/a.
Přeji dobrý den.
Pro své opakující se zdravotní problémy s krční i bederní páteři bych se ráda obrátila na nějakého doporučeného fyzioterapeuta, který se věnuje i čínské medicíně. Bohužel nevím, kde ho hledat, nejlépe Ostrava-Opava a okolí, popř. celý Moravskoslezský kraj. Mohl by mi někdo poradit? Předem moc děkuji.
Asi bych se spíš s tímhle dotazem obrátila na nějakou regionální skupinu na Fb, dotaz na recenze lze položit ve většině skupin i anonymně...
Google mi našel např. v Ostravě O mně | Kfyzio
Já jsem koncem září objednaná sem Facebook , ale je to Stráž p.R., což je pro Vás nereálné..
Každopádně jsem už u něj kdysi byla a pomohl mi ![]()
Hlavně si dejte pozor na šarlatány a tedy pseudo-oborníky, kteří Vám sice nepomohou, ale aspoň za to draze zaplatíte.
Nic jako TČM neexistuje a jde pouze o výnosný biznis šarlatánů bez adekváního vzdělání a praxe. Stručně to shrnuje klub skeptiků Sisyfos, doporučuji přečíst a neskočit na špek prvnímu zloději, o se objeví.
Stejný šarlatánský postup najdete v různých biorezonančních detoxikačních centrech a v jiných chrámech vydělávání na nezvdělaných a důvěřivých.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.