Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zavřené hranice

Od: juzek odpovědí: 21 změna:
Co ti poláci kdy otevřou tu hranici s běloruskem ,už cca mi tam visí balík z Temu.

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Poněkud naivní dotaz. Jak můžeme vědět, kdy poláci otevřou hranici? Odpověď ti dají spíš bělorusové, kteří dělají různé naschvály a provokace. Jinak pokud sis přišel jen poplakat, že se tvé zytečné cetky z číny někde zasekly, tak brečíš na špatném hrobě.

milý pane asi žijete v nějakém jiném světě-vše co se tu prodává-myslím prúmyslové věci jsou věci z Číny akorát hodně předražené překupníky tady u nás kteří ty věci nakoupili na kšeft nebo si to tam objednali a lepí tady doma svoje firemní štítky -jenom se koukněte kolik těch zbytečných věcí jak píšete máte od Číňanů doma...na Temu tu samou věc koupím mnohem levněji...pokud ale nepotřebujete šetřit tak si to klidně kupte kde chcete a to že se pán zeptal/posteskl přece není důvod k nějakým posměškům...

Korneli-je mnohdy dost velký rozdíl v kvalitě čínského výrobku a dalšího čínského, dražšího, výrobku pro jakoukoliv evropskou značku i pro onen některými zatracovanou Parkside! To jen tak na okraj!

Ale já z číny nakupuju. Jen se nepotento, že se to někde týden zdrží...
bear

@diesel... Neexistuje jen čína. Hodně kvalitních výrobků je i vyrobeno z Vietnamu. Třeba pro fototechniku Olympus nebo procesory Intel.

hodnocení

1x

Vasa otazka je zbytocna a nezmyselna, poradit vam nik nemoze, ked okolnosti nezavisia na nas.

Ak chcete pokracovat v troleni, odporucam kontaktovat polske a bieloruske ministerstvo zahranicia alebo dopravnu firmu.

juzek
hodnocení

Peter netroll tady

juzek
hodnocení

Pište k věci
km

vy pište k věci! jak to jako má kdo tady vědět? na blbou otázku, blbá odpověď

riva

Bude to jen dočasně. Znalí vědí, že jednotkou dočasnosti je jeden "furt".

juzek
hodnocení

Km že to nevíš ty neznamena že to neví někdo jiny

@juzek - Pište k věci

Jak je ctěná libost - s vaším dotazem se obraťte na

Velvyslanectví Polské republiky, Valdštejnská 8, 118 01 Praha 1, telefon: 257 099 500, 257 099 523, 257 099 524, e-mail: praga.amb.sekretariat@msz.gov.

případně na

Ministerstvo zahraničních věcí, al. J. Ch. Szucha 23, 00-580 Varšava, informace pro občany: +48 22 250 01 16, e-mail: informacja.konsularna@msz.gov.pl

Zajisté budou mít lepší informace *smich*

pr

Ono to nebudou vědět ani samotní Poláci kteří to uzavření hranice nařídili. Záleží to na situaci v Bělorusku a také i na Rusku které si v Bělorusku dělá co chce a podniká odtamtud na Polsko a jiné země provokační akce. Nevíme co bude zítra, za týden, měsíc nebo rok a tak nikdo ani nemůže vědět kdy Poláci otevřou hranici s Běloruskem.

juzek
hodnocení

Pořád dodání prodlužují
Zavřené hranice

No, nevím odkud vám jde zboží.

Já 14.9. koupil a 20.9. je kousek od Prahy, už cestuje ku mne do Z-Boxu

Zavřené hranice #2
juzek
hodnocení

Jj malé zásilky mám taky doma do 10 dní,ta moje je objemnější, jde pozemní cestou přes Kazachstán dodání až 35 dní a teď se to u poláku na hranicích zaseklo nu což budu čekat.Jinak pokud nedorazí do 65 dní vrátí peníze.

No vidím to na delší dobu.

idnes.cz/...

juzek
hodnocení

Tak třeba na tom vydělam,vrátí peníze a zboží snad někdy taky přijde

taky se mi to už stalo...zboží nedošlo-reklamace-vrátili peníze a za nějakou dobu došlo...to už jsem to měl znova objednáno a fyzicky doma----takže měřáky mám dva...kolega to tak měl s nějakým nářadím...záleží odkud to pošlou-oni mají sklady už delší dobu v Evropě-třeba Polsku...

kni
hodnocení

0x
Kde žijete, umíte kromě česky, rusky, ukrajinsky bělo orusky. A polsky? Nba jakou adresu vam.má přijít?
juzek
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]