Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zajímavá situace

Od: slavo® odpovědí: 3 změna:

kolega mě poslal odkaz na zajímavou DZ

A ptá se: Jakou maximální rychlostí se smí jet za touto modrou DZ s číslem?

A dodává - asi někde měli výprodej DZ.

google.com/...

Neberte to jako otázku ale spíše jako vtip.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To je značka, povolující minimální rychlost. Takže za ní můžete jet 10 až 90 km/h. Zastavit před ní v podstatě nesmíte.

Tuhle značku už jsem hezkých pár let neviděl. V 60 letech minulého století byla například před rekreačním střediskem vlády u přhrady "Souš", aby tam špióni nemohli fotografovat polonahé rekreanty *smich*. V tomhle případě jaksi nedává smysl *zmateny*.

doplněno 17.09.25 12:52:

Oprava *hi*- Zastavit za ní v podstatě nesmíte.

yarda1

Já bych řekl, že vjíždíme na soukromý pozemek a tam si majitel může stanovit svá pravidla i své značení.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, tak já to skutečně jako otázku do této rubriky neberu a Vy to sám víte. Příště najděte rubriku, která je pro vtipné obrázky přímo určena (sem to nepatří). Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]