Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest kolene-fotbal

Od: sobul1989 odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

byl jsem včera na fotbale a při jednom ze soubojů jsem ucitíl silnou bolest kolene. Dneska nemůžu nohu narovnat ani uplně ohnout. Jde to tak na 50 procent. A při chůzu kulhám, jelkikož koleno bolí.

Myslíte, že s tím mám někam zajet a nebo se to zlepší? Nejsem ten typ co by rád jezdil po doktorech.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Určitě, ale určitě zajděte. V koleni může být cokoliv a ani jedno není nic moc fajn. Kolena budte potřebovat už hodně roků a musí se o ně pečovat, jinak nebudete dobře chodit, schody budou peklem atd. Lépe jít jen pro obinadlo, než zanedbat a trápit se následky po dlouho dobu. *hej*

luftakota
hodnocení

0x

zafixuj pružnou elatickou ortezou, za pár dní bude klid, poté navštiv lekare ortopeda poud budeš chtít

osobní letitá zkušenost

doktor
hodnocení

0x

uzdravení kolene-FT

lll
hodnocení

0x
Počkejte den dva, a pak mažte k doktorovi.
Taky záleží kolik vám je:
v 18 letech se za dva dny všechno zahojí.
V 60 se samo nezahojí nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]