Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy s váhou

Od: livulka odpovědí: 5 změna:
Zdravím, zkouším ještě štěstí tady, zda mi umí někdo poradit. Tak jak titulek už napovídá, mám problém se svou váhou...
Měřím 170cm, má váha je 92kg a je mi 34 let. Nikdy jsem nebyla jako "štipka" jelikož jsem zdědila "chlapské" svalnaté nohy. Když jsem byla na měření u 3 různých poradců, vyšlo jim, že na nohou mám max. 15% tuku. Problém začíná až kolem boků a bříška. Od bříška nahoru (hrudník i ruce) jsou zase "normální" hodnoty. Cvičit nechodím (přiznám se, zkoušela jsem to, ale bez výsledku - přijde mi to jako ztráta času a hlavně mě to nebaví), mám sedavé hlavní zaměstnání, ale nemyslím si že bych měla málo pohybu (denně nachodím cca 5km) + mám další dvě práce opět převážně sedavé, ale všechny jsou stresově náročné + procházky s pejskem. Zkoušela jsem low carb jídelníček, pomohlo to ale na chvilku, jelikož jsem se vrátila k "normální" stravě. Jím pravidelně alespoň 3x denně max do 18-19h poslední jídlo. Na sladké nejsem i když jsem teď (cca měsíc) přestala kouřit, dávám si pozor, jelikož mlsná je, co jím. Když už se mi podaří ubrat cm na hýždích a zadečku hned mi ty cm naskočí na bříšku. Mám ho nafouknuté že i fotbalový míč je malý. No a váha jde pořád pomalu ale jistě nahoru... Jsem už z toho nešťastná a nevím co s tím? Může to být hormonální nerovnováha? Děti nemám. Předem díky za vaše rady a zkušenosti.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mnohokrát probírané téma. Naposledy zde Přečtěte, zamyslete se, co se hodí pro vás. Když vám tohle povídání bude málo, zadejte do lupy svou otázku a najdete spousty odpovědí. Nikdo více už určitě nevymyslí.

hodnocení

0x

Poradci neporadili?

--------------

Dlouhodobé sezení se podepisuje na pneumatice, to tak nějak tušíte, sport, cviky na bříško nebaví!

Jídlo časově v pohodě, to neměňte. Večer spíše bílkoviny typu tvaroh, vejce, libové maso, zelenina.

Co mohu poradit, tak jediné cvičení na bříško je radostný a častý sex.

Pokud nemáte přítele, doporučuji si sehnat.

Myšleno vážně.

Nesmysl. Sex je energetický ekvivalent vyjití dvou pater. Takže o ničem.

hodnocení

0x

Vy jste mladá a vážíte opravdu hodně. Pět kilometrů denně je fajn, lepší než se válet na kanapi, ale jestli si myslíte, že vám tohle pomůže, tak ne. Měla byste mít vyšší výdej energie, než její příjem. Těch 5km denně to fakt nespálí. Podle všeho bych doporučil minimálně vynechat ty večeře. Neumřete kvůli tomu hladem, jen to chce pevnou vůli a bojovat s chutí na jídlo. Mor je to sedavé zaměstnání, a to se prostě chtě nechtě musí kompenzovat pohybem.

Jaký je váš typický model jídla za den?

milanb
hodnocení

0x

Pokud pribiras, pak mas nedostatek pohybu. Nejlepsi co muzes udelat, je najit si trenera a chodit pod jeho dohledem cvicit, nehlede na to, jestli te to bavi. Vyber si, bud chces neco se svym zdravim delat, nebo se jen vymlouvat. A co si budeme povidat, nadvaha, potazmo obezita, s sebou nese hodne zdravotnich rizik a komplikaci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]