Po déle trvajících bolestech ramene, nemohu zvednout pravou ruku
Od:rujetodpovědí:1změna:
Asi půl roku mě bolí pravé rameno, nyní se přidalo i levé. Byla jsem na ortopedii, ale po rentgenu a vyšetření jsem byla poslána na rehabilitace. Bohužel, po návštěvě u ortopeda došlo k tomu, že pravou ruku nemohu zvednout. Nevím,jak se to stalo, proč se to stalo a co s tím mohu udělat. Ráda bych věděla, jestli je to jen dočasné nebo už tu ruku nebudu moci používat. Nejsem schopná s ní nic dělat, Pořádně se umýt, vyčistit si zuby, najíst se a hlavně nemohu vykonávat ani lehké domácí práce. Samozřejmě, že půjdu znova na ortopedii. Ale ráda bych věděla, jestli má někdo podobnou zkušenost a jak problém řešil. Děkuji
A on ten ortoped neumí mluvit? Jinak bych předpokládal, že Vám řekne diagnózu, prognózu i postup léčby. Ano, bolel mne loket tak, že jsem téměř nebyl schopen si sundat tričko přes hlavu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.