Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můj přítel se mazlil též s kamarádem

Od: karolina odpovědí: 6 změna:
Příteli je 17 a mne už bylo 18 let a on se mne svěřil že měl intimní románek se svým nejlepším kámošem. Přemýšlím jestli se s ním za to nemám rozejít a občas kluci mají něco potají mezi sebou intimčo?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jakože trest za to, že vám důvěřoval?

hodnocení

2x

Tak asi zalezi, jestli to bylo behem vaseho vztahu nebo pred, ne?

Lide se vetsinou nerozchazi kvuli necemu, co se stalo predtim, nez spolu zacali chodit.

Nebo Ty jsi snad pred nim s nikym nic nemela?

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, ano i kluci mají mezi sebou občas "intimčo", ale ještě častěji to je u holek (např. na internátech nebo v "pasťáku"). V tomto věku se rádo experimentuje, nadrženost je obrovská (čelem se to nevypotí) a vhodná příležitost se využije. Zdravím!

kovadlina
hodnocení

2x
Tady je otázka spíš zdravotní a to pokaždé když začínáme nějaký vztah ...někde na to upozorňovali ...víš s kým spíš?...pokud tedy spíte.
Teď mladí začínají hodně brzy navic diky propagaci odlišnosti v těchto oblastech experimentují a sexuální zdrženlivost bohužel uz nepatří mezi ctnosti a ty vážené hodnoty, tak v zajmu každého takového je být si vědom s kym se propojuji a jsem.li zdrav. Pokud tak činil už ve vašem vztahu a pro vas je to neodpustitelné tak ho nechat jít...kdo by to byl příště?! Vaše kamarádka?
Pokud to byl dřívější úlet jen pro jeho jakesi potvrzení ze je jen na holky a nic dalšího v této oblasti neplánuje je to na vas jak moc si zaslouží vasi důvěru.
Nekdo to bere jako přednost u nekoho přes podobne zážitky i z minulych vztahů vlak nejede a nepojede.odpovědět musíte i cítit, zdraví je pro ženu nejen jako budoucí matku základ uz proto že žena má vše uvitř těla tak ona ma zodpovednost zato co do sebe nechá vstoupit. Tou že někdo má intimnosti s jinými jen pro zábavu nebo kvůli jakémukoli zkoumání neznamená ze jsme povinni to tolerovat a přijímat.

hodnocení

0x

no nevím...u mně a to jsem znal hodně chlapců na škole,učilišti,vojně tak jsem fakt žádné podobné postižené nepotkal a normální kluci tohleto intimčo určitě nemají...raději bych neriskoval...to myslím vážně

mate59
hodnocení

0x

Tak asi je bisexuál.Klidně to s ním prodiskutuj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]