Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program instalovaný firmou na dálku, zkušenosti?

Od: definovani odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, dostala jsem možnost práce z domova, ale musela bych si nechat nainstalovat na dálku firemní program do mého počítače. Mám z toho obavy, může mě firma na dálku sledovat a sledovat na co klikám a za jak dlouho na mém PC? Z tohoto důvodu a ještě z dalšího do toho asi nepůjdu. Program instalovaný na dálku ve mě nebudí důvěru a ještě bych musela koupit nový PC, protože se nenechám sledovat, aby věděli co tu vše na počítači mám, takže bych ten další PC měla jen pro spolupráci s tou firmou. Navíc mě strašně štve, když mám zájem jen o spolupráci na IČO, tak mi tam posílají podmínky, jak kdybych byla jejich zaměstnanec, prostě ta komunikace je taková že nadřízenost-podřízenost. Jasně, že musím dělat to co mám, když někdo rozváží na IČO, tak si taky nemůže dělat co chce, vždy je tam nějaký postup, to mi nevadí, ale prostě intuice mi říká, že to bude průser při těch nárocích co mají. Jak to mají v DPP vše rozepsané, navíc odměna základní a plus podle efektivnosti, to mi přijde jako tlačení na výkon, mně vyhovuje, když je tam dané kolik za co a ne kecy o tom, že když toho udělám víc za hodinu, tak budu mít navíc odměnu. Nemám ráda, když se další odměna odvíjí podle efektivity, to ve mně všechno bliká na poplach, to není v pořádku prostě, já chci mít u své činnosti klid a ne se nervovat, že budu placená podle efektivity. Budu ráda, když napíšete své zkušenosti, už prostě nejsem ochotná se hodně přizpůsobovat, dělám jen to co mi vyhovuje a tohle mi přijde jako jasná nadřízenost a podřízenost. Tak asi to nevemu, já bych ráda fakturovala další firmě, ale každá další je horší než ta jedna nejlepší a ta druhá trochu horší s kterými spolupracuju, bohužel je to tak a už nebudu mít zájem oslovovat jinou firmu v tomhle oboru, ale spolupráci na IČO si musím získat s firmou v trochu jiném oboru, bohužel. Já spolupracuji se dvěma firmami, s tou druhou jen občas. Ale aspoň že tak.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Ano, jak jim povolíte vzdálený přístup, nemáte pod kontrolou, co vám nainstalovali. Toto byste do PC používaného např. i pro bankovnictví rozhodně neměla dovolit. Měli by vám dát PC, do kterého si samozřejmě už můžou nainstalovat, co chtějí. Tedy krom toho, že vás budou třeba sledovat kamerou, tam je to na hraně (řekl bych za hranou, ale soudy často rozhodují jinak.)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]