Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bojím se, že zůstanu sám

Od: kryl odpovědí: 2 změna:

Jdu si se spíše postesknout. Je mi 48 let a připadá mi, že už zústanu sám, ač to v plánu nebylo..Nejprve jsem chtěl něco vybudovat..ale to trvalo dlouho..Neustale jsem pracoval..z ničeho..stavěl.. Pak jsem zjistil že to bez dalších peněz neutáhnu tak 8 let cizina. a stále to samé..

Teď, když uz bych se mohl zastavit a říci ´´ajeto´´ tak zjištuje..že mi už ujel vlak...a zájem o mě není.. Ani to děcko nemám.. pro kterého by se to vše mělo dělat.. A přitom bych ho hrozně chtěl.

Tatínek mi zemřel před 6 lety..maminka před dvěmi měsíci.. a mě mrzí že jsem toho tolik s nima nestihl...Moc mě mrzí..že toho mého potomka už ani k jejich hrobu nepřijdu představit..

Bojím.. se že všechna ta má snaha byla zbytečná..cítím takovou prázdnotu v sobě.. a vlastně že nedokážu to změnit.. Roky člověk nevrátí.. Mám majetek..ale k čemu mi to je..taková ironie, že?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

km
hodnocení

4x
1/ to co pisete by si mel precist kazdy mlady clovek
2/ 48 neni dnes pro chlapa zadny vysoky vek, pokud mate majetek a nemate zavazky, nejakou mladou buchtu urcite sezenete, s tou treba jeste zaplodite

hodnocení

3x

Zdravím vás. není to ironie - je to stav mnoha lidí...

Kdysi dávno bývalo divné, když se žena do 18ti nevdala, dnes jsou 30ti leté panny. I mé ročníky - podobné vašemu - mají spousty jedinců, co jsou sami ve svém bytě 3+1 a jejich život je práce, jejich zábava chatování na internetu a placení Onlyfans. Ženy zase nahrazují partnery svými mazlíčky - 3 kočky a 4 psi jsou to pravé.

Pokud chcete někoho sehnat, můžete zkusit různé spolky, dobročinné organizace, ... Seznamky nedoporučuji - jsou to převážně weby určené k výdělkům - 3 fiktivní holky na 150 chlapů s penězi...

Máte před sebou teoreticky půl života, z toho většinu aktivní... neházejte flintu do žita a začněte se setkávat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]