Nejste přihlášen/a.
Jdu si se spíše postesknout. Je mi 48 let a připadá mi, že už zústanu sám, ač to v plánu nebylo..Nejprve jsem chtěl něco vybudovat..ale to trvalo dlouho..Neustale jsem pracoval..z ničeho..stavěl.. Pak jsem zjistil že to bez dalších peněz neutáhnu tak 8 let cizina. a stále to samé..
Teď, když uz bych se mohl zastavit a říci ´´ajeto´´ tak zjištuje..že mi už ujel vlak...a zájem o mě není.. Ani to děcko nemám.. pro kterého by se to vše mělo dělat.. A přitom bych ho hrozně chtěl.
Tatínek mi zemřel před 6 lety..maminka před dvěmi měsíci.. a mě mrzí že jsem toho tolik s nima nestihl...Moc mě mrzí..že toho mého potomka už ani k jejich hrobu nepřijdu představit..
Bojím.. se že všechna ta má snaha byla zbytečná..cítím takovou prázdnotu v sobě.. a vlastně že nedokážu to změnit.. Roky člověk nevrátí.. Mám majetek..ale k čemu mi to je..taková ironie, že?
Zdravím vás. není to ironie - je to stav mnoha lidí...
Kdysi dávno bývalo divné, když se žena do 18ti nevdala, dnes jsou 30ti leté panny. I mé ročníky - podobné vašemu - mají spousty jedinců, co jsou sami ve svém bytě 3+1 a jejich život je práce, jejich zábava chatování na internetu a placení Onlyfans. Ženy zase nahrazují partnery svými mazlíčky - 3 kočky a 4 psi jsou to pravé.
Pokud chcete někoho sehnat, můžete zkusit různé spolky, dobročinné organizace, ... Seznamky nedoporučuji - jsou to převážně weby určené k výdělkům - 3 fiktivní holky na 150 chlapů s penězi...
Máte před sebou teoreticky půl života, z toho většinu aktivní... neházejte flintu do žita a začněte se setkávat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.