Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Řidičák k práci

Od: annie odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat a znát Váš názor na tento případ. Nějakou dobu hledám práci v administrativě zatím, ale nemám žádnou praxi. Bohužel ve většině případů přijímají uchazeče pouze s praxí. Teď jsem byla na pohovoru kde by byla drobná adminsitrativa na půl úvazek. Jenže chtějí aktivního řidiče. Nejde tak úplně o administrativu jak spíš o to řízení(dojíždět dělníkům pro obědy atd). Řidičák vlastním, ale už jsem tak 6 let neřídila a na tomto místě by chtěli abych jezdila do velkého města a to si vůbec netroufám. Nástup by chtěli hned, ale z toho řízení mám hrozný strach, nechci někoho ohrozit. Jsem dost stresující člověk. A nevím jestli bych vůbec byla v nějaké krátké době schopna se tak rozjezdit abych byla schopná dojet sama někam do města. Tak jsem se Vás chtěla zeptat,jestli by vám to místo za to stálo nebo se na to vykašlat a hledat dál?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

smode2
hodnocení

3x

Já většinou chodil do práce kvůli penězům. Takže na nich by záleželo, zda by mi práce stála za to. Co se týká ježdění, od toho jsou v autoškole kondiční jízdy. Když si zaplatíte 50 hodin v dotyčném městě, bude stres ze řízení pryč.

kmet
hodnocení

2x

Doporučuju aby to skutečně dělal někdo jiný, kdo má řidičské zkušenosti, to opravdu nejde stylem hodit do vody a plav.

annie
hodnocení

Děkuji za komentář

hodnocení

1x

Kdo se bojí, nesmí do lesa. Jsou lidé, kteří nikdy jezdit nebudou, jsiou lidé, kteří umějí jezdit. Většina lidí je ake ořesvědčena, že umí jezdit. Pokud neopřemůžete obavu a strach, tak se to nenaučíte. Musíte to ale zkusit, pěkně pomalu a říkat si, "všichni ostatní to umí, proč bych to něměla umět i já".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]