Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hľadám názov pesničky kde sa spieva ,,Im fine baby,, alebo niečo také

Od: isitor odpovědí: 2 změna:
Zdravím vás. Poprosím o o pomoc s pesničkou. Okolo roku 2010 ked som bol malý mi ju otec často púšťal v aute. Spievalo sa tam niečo ako ,, Im fine baby,, alebo niečo podobné, potom nejaký další krátky text k tomu a to sa opakovalo dookola: Im fine baby(alebo niečo so slovom baby na konci) a potom tatatatata(neviem aký text) . Spieval to chlap takým zvláštnym hlasom. Nemalo to žiaden iný text, len toto a medzi to hrala hudba. Štýlom možno niečo podobné ako nemecká pesnička Da Da Da od kapely Trio, akurát toto je len čistý refren dookola.
Neviete niekto prosím? Ďakujem vopred za všetky odpovede.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

of
hodnocení

0x
ofenbach - be mine , nebo ofenbach - ketchup(nebo "katchi")
isitor
hodnocení

Nie, to musí byť staršie okolo toho roku 2010 ako som písal, toto sú novšie pesnicky čo vy píšete, ale dakujem za snahu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]