Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit silnější/tlustší punčocháče?

Od: jitule odpovědí: 7 změna:

Zdravím holky, máte nějaké místo kde kupujete silnější punčocháče? (nejlépe) černé. Teď nemyslím zimní s fleecovou všivkou ale klasické bavlněné nebo i akrylové. Všechny co jsem zatím vyzkoušela jsou hrozně tenké... punčochové kalhoty z Tchiba ujdou ale taky to není žádná hitpárada, navíc nemají černé.

Díky:)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Třeba tady EVONA a co je vlastně ten DEN?

Jemnost si rozklikněte a zvolte si jemnost/sílu materiálu.

evona.cz/...

ponozkyodkocky.cz/...

doplněno 03.09.25 17:39:

V Praze ve specializovaných prodejnách na punčochové zboží. Třeba ve Václavské pasáži na Karlově náměstí. Ale už jsem tam dlouho nebyla, tak snad stále fungují.

doplněno 03.09.25 17:48:

Vyrábí se určitě, zkuste u vietnamců.

Mám jedny černé opravdu silné, ale jistě již 8 let, takže výrobce nevím právě z té pasáže.

Jinak zkusit sportovní oděvy, cyklo (bez vyztuženého zadku). Deccathlon, Sportissimo.

jitule
hodnocení

Zdravím, DEN je průhlednost, jak moc kryjí barvu pleti takže většinou i tloušťka.

Nicméně od jistého čísla je to jen marketing, zkoušela jsem i 180 DEN, sice jsou neprůhledné ale stále relativně teňoučké.

Třeba se ani nic takového nevyrábí... jen zkouším štěstí.

Nicméně díky za tip!

jitule
hodnocení

Podívám se, díky!

Jednotka jemnosti punčochového zboží "den"viz popis širšího pojmu "tex" zde

amy®
hodnocení

0x
Zkuste Lidl. Buď až budou na prodejně nebo online. Mám několik různých silných i slabých a spokojenost.

hodnocení

0x
Na Astratexu nebo v Next. Já raději v Next. Také mi maminka sehnal někde u Vietnamců, takové ty klasické řádkované- co úplně kdysi nosily děti, a ty mám úplně nejraději. Mám je už řadu let, už jsou na patách prošouplé, ale miluju je. Jo a my tady na malém městě máme galanterii a prodávají tam český texil - tam také tyto punčocháče měli. Zkuste prohlédnout menší takový podobný obchůdek, jestli v okolí máte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]