Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem malej a nesnášim to

Od: smutnypobuda odpovědí: 12 změna:

Zdravím všechny, vím že to bude znít jako nejaký stupídny vtip, ale vážne to musím ze sebe dostat. Je mi ze mně na blití, ale uvedu to aby jste měli pointu, jsem 23 letí zakomplexovaný týpek který měří sotva 164-165 cm možná 166 když se dobře vyspím... a neskutečně mně to ničí, a nejhorší je že si za to můžu sám ale to vysvětlím níže. Můj fotr (neznám ho ale podle matky měl alespoň 175cm) a moje matka kolem 170-171 cm jsou proste mnohem vyšší, a při své matce si připadám jako malé ho*no, když to řeknu narovinu proste jsem malý a k tomu hubený takže vypadám jako 14-15 leté dítě. A mám vlastne tak nejak pocit, že nehrozí že bych si někdy našel přítelkyni, i když jsem sympatickej (vypadám spíš jako holka než kluk LOL), tak mně to stejne ničí, proto nic nedělám, nemám práci jen hraju videohry a celé dny trávim poslechem hudby a v depresích že budu navždy sám, a k čemu je mi vzhled když vypadám jako malý skřítek?... Prostě jsem ve fázy toho že se ukončím, a snad to hned nejakej mod nesmaže, ale říkam to úpřimně, jsem na dně, proste si teď uvědomuji že jsem si zničil život, protože jsem jako puberťák jenom jedl sladkosti a nechodil ven, takže jsem ani neměl z čeho vyrůst. Takže jsem zostal takhle, a nemůžu vyjít ani ven bez toho, aby mně přepadli myšlenky, že se na mně budou lidi dívat divně, proste mně to ničí. A vlastne ani nevím proč to sem píši, stejně je to už vše nejspíš jedno, prostě mi nebylo dáno abych mohl někdy žít štastně... nebo jsem si to spíše neumožnil protože jsem byl hloupej mladej retard když to řeknu takhle.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iks
hodnocení

8x
Ženský překousnou i tu výšku, ale co nedají je zakomplexovaná nula. Jseš ve věku kdy je na čase si najít pořádnou práci a vydělávat peníze. Ženská si tě pak už najde.

hodnocení

4x
Nedavno jsem byl gratulovat ke 40tce kamosi, co je malej odjakziva a i presto, ze se mu zamlada lide posmivali, nasel si stejne nizkou holku a dnes jiz behaji i s malym prckem jako mila rodinka.
Zeny si muze nevybiraji podle vysky (tedy nevim, jak je to u dnesni zvlastni generace pohanene pokrivenymi vzory z internetu), ale takove, se kterymi mohou sdilet svou predstavu o zivote, spolecne plany a naplnovat je.
Spis nez koukat do zrcadla zkuste koukat po holkach a hlavne si nehrajte na ublizeneho, to je spolehlivy redflag pro kazdou holku. Hezky den.

hodnocení

3x

Tvuj problem neni tvoje vyska, ale tvoje hlava.

Najdi si psychologa.
Bohuzel je to prave hlava, ktera rozhoduje, takze me stejne zrejme neuveris ani na radu nedas *nevi*

pb®

Tak tak, když je blbá hlava, trpí celé tělo.

dsj
hodnocení

0x
Jednoduchá odpověď. "Vzmuž se". Začni makat a ono to tak nějak půjde samo. Takové uplakánky holky moc nechtějí. Mám několik bývalých spolužáků a pár známych s menší výškou a manželky nebo partnerky si najít dokázali (dokážou). Holky ve skutečnosti víc než výška partnera zajímá, jestli se chlap dokáže postarat o případnou rodinu a jestli si spolu rozumí. Samozřejmě tam musí být o nějaká ta "chemie". Dva kámoši si dokonce našli partnerky o dost vyšší, než jsou oni.

ltz
hodnocení

0x
Máte mladé zdravé nohy, ruce, hlavu, to je základ abyste si zlepšil život, jako každý jiný. A jsou ženy i menší výšky než 165, takže není pravda, že nemáte šanci.

pb®
hodnocení

0x
Jako žena vám řeknu jedno - když má muž charisma, do postele nějakou ženu vždycky ukecá. Samozřejmě, pokud je přitažlivý zevnějšek, dělá se to líp. Ale měla jsem kolegu, malý, tlustý, plešatý, peníze nic moc ale tak zábavný, že vždycky měl přítelkyni. Tedy nezoufejte a začněte na sobě pracovat. Slušivě oblečený a upravený s milým vystupováním můžete být hned. Cvičením a posilovnou dohnat to, co příroda nenadělila. A na různých komunikačních kurzech získat dovednosti, které nemáte vrozené. To by bylo, aby se nějaká nenašla.

smutnypobuda
hodnocení

Je sice hezké vidět že se tady k tomu stavíte (v rámci možnosti pozitivně), a sice nemám dokončenou ani střední (jsem obří Introvert), tak plynule ovládam Angličtinu a stále mám ještě dlouhé vlasy (prozatím, a jestli da Bůh nebo Ďábel tak mi i zůstanou dlouhé, LOL). No a začal jsem i cvičit, jenže když se vidím v mobilu, a vidím své fotky, tak je to fajn dokud se dívam je na svůj ksicht, ale když přejdu na fotky svého těla, tak se mi delá špatne. Přirovnal bych to k holce která má sice dokonalou postavu jenže trpí anorexii, a tak si připadá jako tlustá ošklivá zrůda, jenže ja jsem doopravdy malej a to je rozdíl, protože s tím, nic už nenadělám...

hodnocení

0x
Když jsem kdysi chodil na gympl, tak ten nejmenší spolužák byl největší "kanec" jen proto, že to prostě s holkama uměl. A taky vypadal tak trochu dětinsky.

smutnypobuda
hodnocení

A jak jsem napsal, možná přeháním, ja nevím, ale ja jsem proste divnej vůbec mi ani nejde o sex jako většine lidí v 20 letech, spíš toužim po lásce a po životním partnerovi. Jenže představa, že bych měl někdy děti, mě desí, kdybych si našel holku která ma co já vím 150 cm (hrozně se mi libí aziatky no co :-D), tak by naše děti byli otřesně malé. Jenže vyšší holky by asi nechtěli za přítele trpajzlíka, (dobrá to je možná přehnané ale chápete).

hodnocení

0x

Co jste jako puberťák jedl a kam jste nechodil nemělo na Vaši výšku absolutně žádný vliv. Píšete, že je Vám 23, ale vypadáte na 15 a že si za to můžete sám. V tom s Vámi souhlasím, ale nebude to ani tak vzhledem, jako spíš pro Vaše mindráky, ufňukanost a lenost. Vypněte hry, zvedněte zadek ze židle a najděte si práci. To ostatní přijde samo.

Moje cca 180 cm vysoká dcera má manžela o hlavu menšího. Mají 12 letou dceru (už téměř stejně velkou jako máma) a 8 letého syna. Dalo by se říct, že ukázkové manželství. Takže v tom Váš problém není.

doplněno 03.09.25 08:34:

"...vlastne ani nevím proč to sem píši."

To jsme na tom podobně. Já zase vlastne ani nevím proč Vám odpovídám, kadyž Vám nevěřím :-D.

hodnocení

0x
V životě neni dúležitá vejška ale to co umíš co máš v peněžence jestli si jako člověk pohodář a jestli nejsi impotent a to jak sexuální tak i duševní
Si mladej tak se snaž a věř že zatim ještě neni nic ztraceno

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]