Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém v zaměstnání - názor, jak řešit

Od: sabi odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, jsem kadeřnice a před měsícem jsem nastoupila do kadeřnictví jako živnostník na poloviční úvazek, ale problém je ten, že mi kvůli tomu nedali klíče. Měla jsem mít zákazníci a kvůli tomu, že jsem neměla klíče, jsem jí musela poslat zpátky domů a jelikož to měla zaplacené předem přes jedny stránky, tak jí i vrátit peníze. Bohužel paní se mi objednala o víkendu a na kolegyně nemám číslo, a jelikož nejspíš měli odpolední, tak by mi to stejně bylo k ničemu. Paní jsem chtěla předobjednat, ale jindy neměla čas. Další problém je ten, že se mi tam nic neřekne. Jeden den mi měla přijít zákaznice, a když jsem tam přišla, tak kromě kolegyně která měla odcházet, tak tam nikdo nebyl, opět problém ten, že mi za půl hodiny měla přijít zákaznice a já neměla klíče. Měla být odstávka vody, nikdo mi to neřekl a kdyby mi zákaznice přišla o půl hodiny dříve, neměla bych jí jak umýt vlasy. Já nemám problém si zákaznice předobjednat, ale jde mi o princip a hlavně mě nebaví předobjednávat zákazníce podle toho, jak tam kolegyně jsou nebo nejsou. Jak byste to na mém místě řešili vy? Předem děkuji za odpovědi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x
Našel bych si jiné kadeřnictví (kde mi dají klíče) a pronajal si od nich křeslo.

re4zon
hodnocení

3x
Tak v prvni rade bych si velmi durazne rekl o klice. Pokud bych je nedostal, tak bych se podival do smlouvy, co tam je o pristupu do objektu. A pokud by se to urychlene nevyresilo, poslal bych mile kadernictvi do urcitych mist a sel delat jinam.

km
hodnocení

1x

hledal bych práci jinde a co nejdříve by to šlo bych se zařídil podle sebe (vlastní provozovna, ale chápu, že mnohdy to nejde)

bramburka
hodnocení

0x

Doporucila bych, si otevrene promluvit s majitelkou a uvest duvody, proc potrebujes klice. Je mozne, ze o tvych problemech ani nevi.
Pokud klice nedostanes, hledej si jine kadernictvi. Tady se ti asi nikdy libit nebude!

mathew
hodnocení

0x
To, že vám nedali klíče bych asi ještě nějak pochopil, ale to že si nejste schopná sehnat ani telefonní číslo na kolegyně už nechápu.
Nejlepší bude najít si jinou práci tady to nemá smysl, když po měsíci nemáte ani číslo tak klíče stejně nikdy neuvidíte...
sabi
hodnocení

I kdybych to číslo měla, tak k čemu by mi bylo, pochybuju že by kvůli mě běželi do práce aby mi otevřeli dveře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]