Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jsem kadeřnice a před měsícem jsem nastoupila do kadeřnictví jako živnostník na poloviční úvazek, ale problém je ten, že mi kvůli tomu nedali klíče. Měla jsem mít zákazníci a kvůli tomu, že jsem neměla klíče, jsem jí musela poslat zpátky domů a jelikož to měla zaplacené předem přes jedny stránky, tak jí i vrátit peníze. Bohužel paní se mi objednala o víkendu a na kolegyně nemám číslo, a jelikož nejspíš měli odpolední, tak by mi to stejně bylo k ničemu. Paní jsem chtěla předobjednat, ale jindy neměla čas. Další problém je ten, že se mi tam nic neřekne. Jeden den mi měla přijít zákaznice, a když jsem tam přišla, tak kromě kolegyně která měla odcházet, tak tam nikdo nebyl, opět problém ten, že mi za půl hodiny měla přijít zákaznice a já neměla klíče. Měla být odstávka vody, nikdo mi to neřekl a kdyby mi zákaznice přišla o půl hodiny dříve, neměla bych jí jak umýt vlasy. Já nemám problém si zákaznice předobjednat, ale jde mi o princip a hlavně mě nebaví předobjednávat zákazníce podle toho, jak tam kolegyně jsou nebo nejsou. Jak byste to na mém místě řešili vy? Předem děkuji za odpovědi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.