Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Akých hudobných interpretov ste videli naživo?

Od: wujaat7i odpovědí: 10 změna:
Nazdar, celkom by ma táto vec zaujímala, takže poprosím ak chcete napíšte. Skúsim napísať každého na koho si pamätám:
AC/DC
Adam Ďurica
Dara Rolins
Kali(dvakrát)
DMS
Kandráčovci(trikrát)
Kolárovci
Majk Spirit
Horkýže Slíže
Cimbal Brothers
Ján Ambróz(dvakrát)
Haloween(dvakrát)
Hamerfall
Freedom Call
Ondro a Kamaráti
Rybičky 48
Peter Nagy
Pavol Hammel(pár pesničiek, neviem či to môžem rátať)
Čechomor
Ščamba
Arzén
Nepočítam tých veľmi veľa folklornych vystúpení, detské koncerty na základnej škole a také tie dedinské kapely ktoré nikto nepozná, ale potešia.
Ďakujem za každú odpoveď.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

2024
hodnocení

1x
Jethro Tull
Emerson,Lake,Palmer
Page&Plant
Nazareth
Střihavka
Koler

31.08.25 09:07
hodnocení

0x

Olympic

jir
hodnocení

0x
Artur Berkut, člen skupiny Aria, což je ruská heavy metalová skupina, hrající v podobném stylu jako Iron Maiden. Mám od něj i podepsané CD s věnováním a potřes pravicí. Památka na jeho koncert v rockovém klubu v Toljatti v Rusku, kde jsem byl na pracovně ještě před oběmi invazemi.

31.08.25 11:37
hodnocení

0x

Metallica

hodnocení

0x
*
*
*
Jen tak v rychlovce
Citron
Abraxas
Olympic
Vávra
Špinarová
Nohavica
Pepa Nos
Jim Čert

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, Olympic (s Kornem i bez), Katapult (dosud neznamý, na vesnické zábavě), Martha + Tena, několikrát G+B s Petrem Novákem, Jana (tenkrát jen) Kratochvílová + Kroky FJ a Jana Koubková (ceny Melodie v Lucerně), Zuzana Michnová + Marsyas, Petra Černocká, Pepa Nos (v soukromém bytě a i ve škole, než nám to zrušil školník/komunista), Viktor Sodoma a Karel Kahovec s G+B, Peter Gabriel, Queen (s Mercurym), Jethro Tull, The Rolling Stones (3x), Pink Floyd, Stevie Wonder - zatím asi vše. Zdravím!

hodnocení

0x

Vyjmenovávat konkrétně nebudu, ono jich zas až tolik nebylo.

Spíš napíšu nezapomenutelný koncert, kdy mi i dnes běhá mráz po zádech při vzpomínce na sólo Pole s bavlnou. Ticho jak v kostele. Co píseň, to perla.

A ještě v dobrém složení všech, tedy s Antonínem Hájkem.

(icvalP)

hodnocení

0x
Z českých si nejvíce vážím dvou koncertů kapely Slepé střevo. Jinak Odvážní bobříci, Extempore, Visáči asi šestkrát
Jeste spousta dalších, teprve se to vynořuje z hlavy-:) Jasná páka, Masomlejn, Garáž...

hodnocení

0x

Ve velmi dávné historii pana Jířího Shelingera. Nejenže jsem hio viděl naživo, on si dokonce přisedl k nám asi čtyřem puberťákům, dal si s námi o přestávce cigárko, jedno vařené (pro méně znalé pivo) , poklábosil a pak šel na druhou část koncertu. Na tom koncertu tehdy hráli poprvé před publikem "Jahody mražený." Jeden čas jsem potkával paní Petru Janů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]