Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, stříknout do vzduchu v místnosti/bytě Biolit - na létající hmyz nebo na létající a lezoucí hmyz. Vyzkoušeno (komár se rána nedožije a když trefíte pavouka, tak už také dlouho nežije). Zdravím!
Doporučuji koupit Raid Elektrický proti komárům se suchou náplní. Dát do zásuvky, zavřít okna, zavřít dveře, ideálně jít pryč na několik hodin, a komár prostě chcípne. Pro klid v duši tohle udělejte postupně ve všech místnostech. Následně vyvětrat. Jinak mít sítě do oken, to je úplně nejefektivnější, nebo při nejbližším větrání se vám jich dovnitř nastěhuje daleko víc.
Měl jsem sítě v oknech. Nyní máme nová plastová. Majitel zakázal do nich vrtat (to bych pochopil) ale i síť na rám nalepit. Okolo okna je polystyrén zateplení. Neměl jsem dříve komáry, nyní mám komáry v bytě. Stříkám biolitem. Já jsem přiotrávený a komářice vesele létají.
A majitel je vaše manželka, že s vámi žije v bytě? Nebo jak pozná, že jste si tam sítě nalepil, a po vystěhování zase odlepil. Ten lepící proužek, co je v balení, jde bez poškození rámu plně zase sundat. A okna budou jako nová, naprosto nedotčená. Jakože slyšela jsem všechno, co "nájemníci" ze strachu a sevřených půlek zadků dodržují od majitelů, třeba jim majitel nezákonně zakáže zřídit si v bytě trvalý pobyt, nebo zakáže v bytě chov zvířat, ale že by majitel zakázal dát do oken nalepovací sítě proti hmyzu, a někdo z toho měl stažený půky, to slyším poprvé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.